Kırşehir'de Problemli Ara Sokaklara Neşter

GÜNDEM 16.07.2022 - 12:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Problemli Ara Sokaklara Neşter

Kırşehir'de daha önce yeterli planlama yapılmadan kilit parke döşenen ve kilitlenme noktasına gelen ara sokaklarda düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Bayram öncesi Kale Eteği ve 183. sokakta yapılan üst yapı çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşan ara sokaka ve cadde çalışmaları devam ediyor.   Daha önce üst yapı çalışması yapılmasına rağmen yeterli planlamanın yapılmaması nedeniyle araç ve yaya geçişlerinin tam olarak belirlenememesi ve yaşanan keşmekeş nedeniyle çok sayıda problemli ara sokak bulunuyor.Bu sorunlu sokaklara tek tek müdahalede bulunan Kırşehir Belediyesi bu kez de 175 ve 176. sokaklara müdahale etti.     Yoğun şekilde vam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi : “Göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi söz verdik yapıyoruz;  girilmedik ve yenilenmedik yol bırakmayacağız. Ekiplerimiz hiç ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Amacımız en kısa zamanda eksik kalan yol ve kaldırımları tamamlayarak Kırşehir’i yepyeni bir görünüme kavuşturmaktır.     Kırşehirli hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve bu bağlamda da gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırşehirli hemşehrilerimiz şunu bilsinler ki Belediye olarak yapmamız gereken ne varsa halkımızın istek ve beklentilerini de dikkate alarak çalışmaya devam edeceğiz.     Daha önce de ifade ettiğimiz gibi ekiplerimiz ilimizin çeşitli yerlerinde alt-yapı ve üst-yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışması tamamlanan bir yerin hemen ardından ara vermeden ihtiyaç duyulan farklı bir caddede çalışmalarımızı başlatıyoruz. Her şet Kırşehirli hemşehrilerimizin saha çağdaş ve daha modern bir şehirde yaşaması içindir.”
Kırşehir'de daha önce yeterli planlama yapılmadan kilit parke döşenen ve kilitlenme noktasına gelen ara sokaklarda düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Bayram öncesi Kale Eteği ve 183. sokakta yapılan üst yapı çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşan ara sokaka ve cadde çalışmaları devam ediyor.

 

Daha önce üst yapı çalışması yapılmasına rağmen yeterli planlamanın yapılmaması nedeniyle araç ve yaya geçişlerinin tam olarak belirlenememesi ve yaşanan keşmekeş nedeniyle çok sayıda problemli ara sokak bulunuyor.Bu sorunlu sokaklara tek tek müdahalede bulunan Kırşehir Belediyesi bu kez de 175 ve 176. sokaklara müdahale etti.

 

 

Yoğun şekilde vam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi :

“Göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi söz verdik yapıyoruz;  girilmedik ve yenilenmedik yol bırakmayacağız. Ekiplerimiz hiç ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Amacımız en kısa zamanda eksik kalan yol ve kaldırımları tamamlayarak Kırşehir’i yepyeni bir görünüme kavuşturmaktır.

 

 

Kırşehirli hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve bu bağlamda da gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırşehirli hemşehrilerimiz şunu bilsinler ki Belediye olarak yapmamız gereken ne varsa halkımızın istek ve beklentilerini de dikkate alarak çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

Daha önce de ifade ettiğimiz gibi ekiplerimiz ilimizin çeşitli yerlerinde alt-yapı ve üst-yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışması tamamlanan bir yerin hemen ardından ara vermeden ihtiyaç duyulan farklı bir caddede çalışmalarımızı başlatıyoruz. Her şet Kırşehirli hemşehrilerimizin saha çağdaş ve daha modern bir şehirde yaşaması içindir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.