Kırşehir'de Peş Peşe Artçılar

GÜNDEM 11.03.2021 - 23:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Peş Peşe Artçılar

Kırşehir'de gündüz saatlerinde meydana gelen 2.9 büyüklüğündeki depremin ardından peş peşe artçı sarsıntılar yaşandı.

Saat 15:30 sularında merkez üssü Akpınar İlçesi'ne bağlı Eldelek Ortaoba Köyü olan 2.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.Yerin 4.5 kilometre altında meydana gelen depremin ardından yine aynı bölgede peş peşe 3 artçı sarsıntı daha yaşandı.   İlki saat 17:53 sularında yine Akpınar İlçesine bağlı Çiftliklisarıkaya Köyü olan ve yerin 10.9 kilometre altında meydana   1.8 büyüklüğünde bir artçı sarsıntı yaşandı.   İkinci sarsıntı yerin 22.7 kilometre altında saat 20:47'de meydana geldi.Yine Akpınar İlçesine bağlı Gülveren Köyünde meydana gelen bu artçı sarsıntının büyüklüğü ise Kandilli Rasathanesi tarafından 2.0 olarka gösterildi.   Bu sarsıntıdan 4 dakika sonra bu kez Akpınar İlçesi'ne bağlı Çifliklisarıkaya Köyünde yerin 6.3 kilometre altında 1.1 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı.  
Kırşehir'de gündüz saatlerinde meydana gelen 2.9 büyüklüğündeki depremin ardından peş peşe artçı sarsıntılar yaşandı.

Saat 15:30 sularında merkez üssü Akpınar İlçesi'ne bağlı Eldelek Ortaoba Köyü olan 2.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.Yerin 4.5 kilometre altında meydana gelen depremin ardından yine aynı bölgede peş peşe 3 artçı sarsıntı daha yaşandı.

 

İlki saat 17:53 sularında yine Akpınar İlçesine bağlı Çiftliklisarıkaya Köyü olan ve yerin 10.9 kilometre altında meydana   1.8 büyüklüğünde bir artçı sarsıntı yaşandı.

 

İkinci sarsıntı yerin 22.7 kilometre altında saat 20:47'de meydana geldi.Yine Akpınar İlçesine bağlı Gülveren Köyünde meydana gelen bu artçı sarsıntının büyüklüğü ise Kandilli Rasathanesi tarafından 2.0 olarka gösterildi.

 

Bu sarsıntıdan 4 dakika sonra bu kez Akpınar İlçesi'ne bağlı Çifliklisarıkaya Köyünde yerin 6.3 kilometre altında 1.1 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.