Kırşehir'de PDY soruşturmasında 12 polis tutuklandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 21:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de PDY soruşturmasında 12 polis tutuklandı

Kırşehir'de Paralel Devlet yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan polislerden 12'si çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Darbe girişimi sonrasında açığa alınan ve Emniyette işlemleri tamamlanan polislerden 12'si, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. PDY soruşturması kapsamında 48 polis, TEM Şube ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrası açığa alınmış, 4 kişi de firari olarak aranıyordu. Adliyeye çıkartılan polislerden 12'si, 'paralel devlet yapılanması ve örgüt üyeliği' suçlarından tutuklandı.
Kırşehir'de Paralel Devlet yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan polislerden 12'si çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Darbe girişimi sonrasında açığa alınan ve Emniyette işlemleri tamamlanan polislerden 12'si, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. PDY soruşturması kapsamında 48 polis, TEM Şube ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrası açığa alınmış, 4 kişi de firari olarak aranıyordu. Adliyeye çıkartılan polislerden 12'si, 'paralel devlet yapılanması ve örgüt üyeliği' suçlarından tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.