Kırşehir'de Otomotiv Piyasasının Kalbi Burada Atacak

EKONOMİ 04.12.2020 - 21:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Otomotiv Piyasasının Kalbi Burada Atacak

Kırşehir’de otomotiv piyasasının kalbi olacak projenin çalışmaları başladı.

Yıllardır Kırşehir-Kayseri karayolunun yeterince değerlendirilmediği ve Petlas’tan sonra burada kendisini gösterecek bir proje yapılmadığından şikayet ediliyordu.Kırşehir’de haritacılık sektöründe önemli çalışmalara imza atan  Yıldıray Öztürk Kırşehir’in en modern ve nitelikli iş yerlerinin bulanacağı galericiler sitesi için çalışmalarını başlattı.     Toplam 8 530 metrekare alan üzerinde kurulan ve 4421 metrekare inşaat alanına sahip proje 32 iş yerinden oluşuyor.Modern mimari ve tasarıma sahip galericiler sitesindeki her bir iş yeri ;  galeri alanı , ofis, depo/arşiv , mutfak ve lavabo gibi bölümler barındırıyor.Sitenin bir bölümü ise tamamen mescit ve lavabo bölümü olarak ayrılmış.Bu bölümde engelli vatandaşlar da düşünülerek onlara uygun tuvalet lavabo bölümleri de oluşturulmuş.     KIRŞEHİR’İN İHTİYACI OLAN PROJE Harfiyat çalışmaları başlanan ve ilerleyen günlerde temel atma töreni gerçekleşecek Galericiler sitesi ile ilgili açıklamada bulunan Yıldıray Öztürk , ‘’Tam da Kırşehir’in ihtiyacı olan bir projeyi hayata geçiriyoruz.Son dönemde artan apartman altı ikinci el oto satış mağazalarına yönelik yapılan düzenleme ile artık ikinci el otomobil mağazalarının galericiler sitesinde toplanması şartı getirildi.     Biliyorsunuz ilimizde mevcut bir oto galericiler sitesi var ve dolmuş durumda.Biz hem daha modern hem de daha nitelikli bir galericiler sitesini hayata geçiriyoruz.Galericiler sitemiz dış mimarisi ile şehrimizin tanıtımına uygun şekilde modern bir tasarıma sahip.Aynı zamanda her bir galeri günün koşullarına uygun olarak tasarlandı ve projesi hazırlandı.     İnanıyorum ki Kırşehir’in otomotiv piyasasının kalbi yapımına başladığımız galericiler sitesinde atacak.Kırşehir’e yakışır bir projeyi hayata geçirmek ben ve arkadaşlarım adına gerçekten gurur verici.'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir’de otomotiv piyasasının kalbi olacak projenin çalışmaları başladı.

Yıllardır Kırşehir-Kayseri karayolunun yeterince değerlendirilmediği ve Petlas’tan sonra burada kendisini gösterecek bir proje yapılmadığından şikayet ediliyordu.Kırşehir’de haritacılık sektöründe önemli çalışmalara imza atan  Yıldıray Öztürk Kırşehir’in en modern ve nitelikli iş yerlerinin bulanacağı galericiler sitesi için çalışmalarını başlattı.

 

 

Toplam 8 530 metrekare alan üzerinde kurulan ve 4421 metrekare inşaat alanına sahip proje 32 iş yerinden oluşuyor.Modern mimari ve tasarıma sahip galericiler sitesindeki her bir iş yeri ;  galeri alanı , ofis, depo/arşiv , mutfak ve lavabo gibi bölümler barındırıyor.Sitenin bir bölümü ise tamamen mescit ve lavabo bölümü olarak ayrılmış.Bu bölümde engelli vatandaşlar da düşünülerek onlara uygun tuvalet lavabo bölümleri de oluşturulmuş.

 

 

KIRŞEHİR’İN İHTİYACI OLAN PROJE

Harfiyat çalışmaları başlanan ve ilerleyen günlerde temel atma töreni gerçekleşecek Galericiler sitesi ile ilgili açıklamada bulunan Yıldıray Öztürk , ‘’Tam da Kırşehir’in ihtiyacı olan bir projeyi hayata geçiriyoruz.Son dönemde artan apartman altı ikinci el oto satış mağazalarına yönelik yapılan düzenleme ile artık ikinci el otomobil mağazalarının galericiler sitesinde toplanması şartı getirildi.

 

 

Biliyorsunuz ilimizde mevcut bir oto galericiler sitesi var ve dolmuş durumda.Biz hem daha modern hem de daha nitelikli bir galericiler sitesini hayata geçiriyoruz.Galericiler sitemiz dış mimarisi ile şehrimizin tanıtımına uygun şekilde modern bir tasarıma sahip.Aynı zamanda her bir galeri günün koşullarına uygun olarak tasarlandı ve projesi hazırlandı.

 

 

İnanıyorum ki Kırşehir’in otomotiv piyasasının kalbi yapımına başladığımız galericiler sitesinde atacak.Kırşehir’e yakışır bir projeyi hayata geçirmek ben ve arkadaşlarım adına gerçekten gurur verici.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.