Kırşehir'de Otomobil Devrildi ; 6 Yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2016 - 18:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Otomobil Devrildi ; 6 Yaralı

Kırşehir-Aksaray kavşağında meydana gelen kazada Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Eşi ve çocukları yaralandı. Edinilen bilgiye göre ailesiyle birlikte Kırşehir'e Bayram ziyaretine gelen Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal (41) yönetimindeki araç Kırşehir-Aksaray kavşağında refüje çarpıp devrildi.Fatih Ünsal ile birlikte eşi Zehra Ünsal(37) ve çocukları Şeyma (15),Cevriye (10), Yusuf Ali (3) ile Yiğit Kemal (2) yaralandılar.Yaralılar Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken Belediye Başkanı Ünsal ve ailesinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.    
Kırşehir-Aksaray kavşağında meydana gelen kazada Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Eşi ve çocukları yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ailesiyle birlikte Kırşehir'e Bayram ziyaretine gelen Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal (41) yönetimindeki araç Kırşehir-Aksaray kavşağında refüje çarpıp devrildi.Fatih Ünsal ile birlikte eşi Zehra Ünsal(37) ve çocukları Şeyma (15),Cevriye (10), Yusuf Ali (3) ile Yiğit Kemal (2) yaralandılar.Yaralılar Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken Belediye Başkanı Ünsal ve ailesinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.