Kırşehir'de Organize Suç Örgütüne Operasyon

ASAYİŞ 28.07.2020 - 10:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Organize Suç Örgütüne Operasyon

Kırşehir genelinde ve Yerköy'de düzenlenen operasyonda 6 kişi yakalandı.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince  Kırşehir İli, İl Merkez, Boztepe, Çiçekdağı İlçeleri ve Yozgat İli Yerköy İlçesinde, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Örgüt Faaliyeti Kapsamında Silah ve Mühimmat Ticareti” suçunu örgütlü olarak işleyen İ.A liderliğindeki suç örgütüne yönelik icra edilen operasyon sonucunda;     Örgüt Lideri İ.A ile birlikte, T.Y, İ.İ, H.G,  İ.G. ve S.G isimli şahıslara yönelik icra edilen faaliyette (5) adet ruhsatsız tabanca, (6) adet ruhsatsız av tüfeği, (43) adet tabanca fişeği, (115) adet av tüfeği fişeği, (160) adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Yakalanan şahıslar yapılan işlemin ardındanadli makamlara sevk edildi.
Kırşehir genelinde ve Yerköy'de düzenlenen operasyonda 6 kişi yakalandı.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince  Kırşehir İli, İl Merkez, Boztepe, Çiçekdağı İlçeleri ve Yozgat İli Yerköy İlçesinde, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Örgüt Faaliyeti Kapsamında Silah ve Mühimmat Ticareti” suçunu örgütlü olarak işleyen İ.A liderliğindeki suç örgütüne yönelik icra edilen operasyon sonucunda;

 

 

Örgüt Lideri İ.A ile birlikte, T.Y, İ.İ, H.G,  İ.G. ve S.G isimli şahıslara yönelik icra edilen faaliyette (5) adet ruhsatsız tabanca, (6) adet ruhsatsız av tüfeği, (43) adet tabanca fişeği, (115) adet av tüfeği fişeği, (160) adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Yakalanan şahıslar yapılan işlemin ardındanadli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.