Kırşehir'de Olağanüstü Bir Gün : Başbakan Yıldırım Halka Hitap Edecek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2017 - 10:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Olağanüstü Bir Gün : Başbakan Yıldırım Halka Hitap Edecek

Başbakan Binali Yıldırım’ın referandum çalışmaları kapsamında yapacağı Kırşehir ziyareti öncesinde güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarıldı. Kırşehir genelinde ve bağlantılı yollar ile Ankara-Kayseri karayolu üzerinde 100 polisin katılımı ile yapılan uygulamada umuma açık alanlar, şüpheli şahıslar ve kavşaklarda durdurulan otomobillerde aramalar yapıldı. Yapılan arama ve incelemeler de 3 şahıs hakkında işlem yapılırken 69 otomobil kontrol noktalarında arandı. 17 umuma açık alanın kontrol edildiği şehir merkezinde polis tarafından aranan 1 şahıs alındı. 3 iş yeri hakkında ise ruhsat bulundurmamaktan işlem yapıldı. Polis tarafından kontroller aralıksız devam ediyor. CACABEY MEYDANI MİTİNGE HAZIR Öte yandan saat 13:00'da Kırşehir'de halka hitap edecek olan Başbakan Binali Yıldırım için Cacabey Meydanın'da tüm hazırlıklar tamamlandı.Yüzlerce polisin görev aldığı meydana çıkan tüm yollar kapatıldı.Polis helikopteri miting alanı üzerinde sürekli olarak devriye uçuşu gerçekleştiriyor.Stratejik noktalara keskin nişancılar yerleştirildi.  
Başbakan Binali Yıldırım’ın referandum çalışmaları kapsamında yapacağı Kırşehir ziyareti öncesinde güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarıldı.

Kırşehir genelinde ve bağlantılı yollar ile Ankara-Kayseri karayolu üzerinde 100 polisin katılımı ile yapılan uygulamada umuma açık alanlar, şüpheli şahıslar ve kavşaklarda durdurulan otomobillerde aramalar yapıldı. Yapılan arama ve incelemeler de 3 şahıs hakkında işlem yapılırken 69 otomobil kontrol noktalarında arandı.

17 umuma açık alanın kontrol edildiği şehir merkezinde polis tarafından aranan 1 şahıs alındı. 3 iş yeri hakkında ise ruhsat bulundurmamaktan işlem yapıldı. Polis tarafından kontroller aralıksız devam ediyor. CACABEY MEYDANI MİTİNGE HAZIR Öte yandan saat 13:00'da Kırşehir'de halka hitap edecek olan Başbakan Binali Yıldırım için Cacabey Meydanın'da tüm hazırlıklar tamamlandı.Yüzlerce polisin görev aldığı meydana çıkan tüm yollar kapatıldı.Polis helikopteri miting alanı üzerinde sürekli olarak devriye uçuşu gerçekleştiriyor.Stratejik noktalara keskin nişancılar yerleştirildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.