Kırşehir'de Okuyan Üniversite Öğrencilerine Çağrı

SİYASET 20.12.2022 - 11:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Okuyan Üniversite Öğrencilerine Çağrı

Kırşehir'de okuyan üniversite öğrencilerinin, Kırşehir siyasetinde temsil hakkı elde edebilmeleri için Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''İkametgahınızı Kırşehir'e aldırın'' çağrısında bulundu.

Daha önce Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda il dışından gelerek Kırşehir Üniversite öğrenimi gören öğrencilere, ikametgahlarını Kırşehir'e aldırmaları halinde; toplu ulaşım araçlarında ücretsiz olarak 400 biniş hakkı verilmişti.İkametgahını Kırşehir'e aldıran öğrenciler ayrıca oylarını da Kırşehir'de kullanabiliyorlar.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'de öğrenim gören Üniversite öğrencilerinin siyasi temsil hakkı elde edebilmeleri için ikametgahlarını Kırşehir'e aldırma çağrısında bulundu.   ''BU TEMSİLE SİZLER DE KATKI SUNABİLİRSİNİZ'' Sosyal medya hesabından ''Şehir bizim, gençlik bizim, gelecek hepimizin'' notuyla paylaşımda bulunan   Başkan Ekicioğlu, '' Tarih ve Kültür Şehri Kırşehir'de okuyan sevgili gençler ; Kırşehir'imizin TBMM'de daha fazla temsil edilmesi için sizlerin de katkıları olabilir.İkametgahlarınızı Kırşehir'e alarak sizler de bu temsile katkı sunabilirsiniz'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir'de okuyan üniversite öğrencilerinin, Kırşehir siyasetinde temsil hakkı elde edebilmeleri için Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''İkametgahınızı Kırşehir'e aldırın'' çağrısında bulundu.

Daha önce Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda il dışından gelerek Kırşehir Üniversite öğrenimi gören öğrencilere, ikametgahlarını Kırşehir'e aldırmaları halinde; toplu ulaşım araçlarında ücretsiz olarak 400 biniş hakkı verilmişti.İkametgahını Kırşehir'e aldıran öğrenciler ayrıca oylarını da Kırşehir'de kullanabiliyorlar.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'de öğrenim gören Üniversite öğrencilerinin siyasi temsil hakkı elde edebilmeleri için ikametgahlarını Kırşehir'e aldırma çağrısında bulundu.

 

''BU TEMSİLE SİZLER DE KATKI SUNABİLİRSİNİZ''

Sosyal medya hesabından ''Şehir bizim, gençlik bizim, gelecek hepimizin'' notuyla paylaşımda bulunan   Başkan Ekicioğlu, '' Tarih ve Kültür Şehri Kırşehir'de okuyan sevgili gençler ; Kırşehir'imizin TBMM'de daha fazla temsil edilmesi için sizlerin de katkıları olabilir.İkametgahlarınızı Kırşehir'e alarak sizler de bu temsile katkı sunabilirsiniz'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.