Kırşehir'de Okullara Kar Tatili

EĞİTİM 18.01.2022 - 12:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Okullara Kar Tatili

Kırşhir'de eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Kırşehir Valiliği tarafından duyurulan açıklamada Kırşehir'de 18 Ocak 2021 tarihi itibariyle okulların tatil edildiği duyuruldu.Tatilin sadece bugün öğleden sonra yapılacak eğitim ve öğretimi kapsadığı ve yarın tatil olup olmadığı ile ilgili son durumun bekleneceği kaydedildi.   HAMİLE VE ENGELLİLER DE İDARİ İZİNLİ Valilik tarafından açıklamada  ''İlimizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, bugün (18 Ocak) il genelindeki okullarımızda öğleden sonra (yarım gün) eğitime ara verilmiştir. Ayrıca, bu kapsamda kamu kurumlarında görevli hamile ve engelliler de idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.  
Kırşhir'de eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Kırşehir Valiliği tarafından duyurulan açıklamada Kırşehir'de 18 Ocak 2021 tarihi itibariyle okulların tatil edildiği duyuruldu.Tatilin sadece bugün öğleden sonra yapılacak eğitim ve öğretimi kapsadığı ve yarın tatil olup olmadığı ile ilgili son durumun bekleneceği kaydedildi.

 

HAMİLE VE ENGELLİLER DE İDARİ İZİNLİ

Valilik tarafından açıklamada  ''İlimizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, bugün (18 Ocak) il genelindeki okullarımızda öğleden sonra (yarım gün) eğitime ara verilmiştir. Ayrıca, bu kapsamda kamu kurumlarında görevli hamile ve engelliler de idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.