Kırşehir'de Öğrenim Gören 4 Liseli Kayıplara Karıştı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2017 - 11:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Öğrenim Gören 4 Liseli Kayıplara Karıştı

Okula gitmek için sabah evden ayrılan 4 liseli genç kayıplara karıştı. Kırşehir Lisesi öğrencilerinden Onur , Şeyda , Meryem ve Ömer isminde dört liseli genç 04/01/2017 tarihinde sabah saat 07:00 sularında evden çıktı.Haber alınamayan ve kayıplara karışan 16 yaşında oldukları öğrenilen dört liseli için aileleri seferber oldu.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, gençlerin telefonlarını sattığı ve Yozgat'a gitmek için yola çıktıkları iddia edildi.Yozgat'ta da soruşturma yürüten polis ekipleri şu ana kadar herhangi bir ize ulaşamadı.Haberde kullanılan resim Onur Arısoy'a aittir.Görenlerin veya duyanların 0541 206 83 31 numaralı telefon hattından babasına ulaşması rica olunur.
Okula gitmek için sabah evden ayrılan 4 liseli genç kayıplara karıştı.

Kırşehir Lisesi öğrencilerinden Onur , Şeyda , Meryem ve Ömer isminde dört liseli genç 04/01/2017 tarihinde sabah saat 07:00 sularında evden çıktı.Haber alınamayan ve kayıplara karışan 16 yaşında oldukları öğrenilen dört liseli için aileleri seferber oldu.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, gençlerin telefonlarını sattığı ve Yozgat'a gitmek için yola çıktıkları iddia edildi.Yozgat'ta da soruşturma yürüten polis ekipleri şu ana kadar herhangi bir ize ulaşamadı.Haberde kullanılan resim Onur Arısoy'a aittir.Görenlerin veya duyanların 0541 206 83 31 numaralı telefon hattından babasına ulaşması rica olunur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.