Kırşehir'de Oğlu Cinayete Kurban Giden Baba ,''İdam İstiyorum''

ASAYİŞ 07.03.2021 - 23:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Oğlu Cinayete Kurban Giden Baba ,''İdam İstiyorum''

Oğlu Osman Çelik ve Gelini Vildan Çelik'in ve 5 kişinin katil zanlısı Resul İnce'nin Kayseri'de sahte kimlikle yakalanmasının ardından konuşan İsmail Çelik , ''İdam İstiyorum.Toplumda böylelerinin yeri yok'' diye konuştu.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde Vildan (24) ve Osman Çelik (25) çiftinin, evlendikten 15 gün sonra tabanca ile öldürülüp, cesetlerinin toprağa gömülmesiyle ilgili Resul İnce (37) yakalanarak tutuklandı. Osman Çelik'in babası İsmail Çelik "Biz bu caninin yakalanmasından mutlu olduk. Bir nebze de olsa acımız hafifledi. En azından başkalarının canını yakmadan yakalandı. Oğlum ve gelinim töre cinayetine kurban gitti.İdam İstiyorum. Bunların Toplumda yeri yok.Oğlum ile ilgili otopsi raporunda tecavüz edildiğine dair herhangi bir bulguya rastlanmadı.Bu şekilde haber yapanları da mahkemeye vereceğim " diye konuştu.     SERİ KATİL ÇIKTI Kayseri Kocasinan ilçesinde bir çiftlikte sahte kimlikle yakalanan İnce'nin Mersin'in Tarsus ilçesinde 2008'de kan davası yüzünden 5 kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı. İnce'nin Ahmet (19), İzzettin (42) ve Recep İkilik'i (46) tabancayla başlarından, Bahri İkilik (55) ve Abidin İkilik'i ise (39) kaçarken vurarak katlettiği ortaya çıktı. 65 yıl hapis cezasına çarptırılan İnce'nin arandığı ortaya çıktı.
Oğlu Osman Çelik ve Gelini Vildan Çelik'in ve 5 kişinin katil zanlısı Resul İnce'nin Kayseri'de sahte kimlikle yakalanmasının ardından konuşan İsmail Çelik , ''İdam İstiyorum.Toplumda böylelerinin yeri yok'' diye konuştu.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde Vildan (24) ve Osman Çelik (25) çiftinin, evlendikten 15 gün sonra tabanca ile öldürülüp, cesetlerinin toprağa gömülmesiyle ilgili Resul İnce (37) yakalanarak tutuklandı. Osman Çelik'in babası İsmail Çelik "Biz bu caninin yakalanmasından mutlu olduk. Bir nebze de olsa acımız hafifledi. En azından başkalarının canını yakmadan yakalandı. Oğlum ve gelinim töre cinayetine kurban gitti.İdam İstiyorum. Bunların Toplumda yeri yok.Oğlum ile ilgili otopsi raporunda tecavüz edildiğine dair herhangi bir bulguya rastlanmadı.Bu şekilde haber yapanları da mahkemeye vereceğim " diye konuştu.

 

 

SERİ KATİL ÇIKTI


Kayseri Kocasinan ilçesinde bir çiftlikte sahte kimlikle yakalanan İnce'nin Mersin'in Tarsus ilçesinde 2008'de kan davası yüzünden 5 kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı. İnce'nin Ahmet (19), İzzettin (42) ve Recep İkilik'i (46) tabancayla başlarından, Bahri İkilik (55) ve Abidin İkilik'i ise (39) kaçarken vurarak katlettiği ortaya çıktı. 65 yıl hapis cezasına çarptırılan İnce'nin arandığı ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.