Kırşehir'de O Uygulamaya Son Verildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2019 - 10:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de O Uygulamaya Son Verildi

Türkiye'de sadece Kırşehir'de uygulanan hekimlerin cezaevi nöbeti uygulaması son buldu. 2016 yılından bu yana Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Aile Hekimleri görevlerinin yanı sıra Kırşehir E-Tipi Kapalı Cezaevinde nöbet tutmaktaydı. Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Cuma Köysüren’in çabaları ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Türkoğlu’nun girişimleri ile bu mecburi nöbetler sonlandırıldı. Konuyla ilgili Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Cuma Köysüren yapmış olduğu açıklamada; “2016 Temmuz ayından beri devam eden, Aile hekimlerimiz ve sağlık camiamız için önemli bir sorun haline gelmiş olan kapalı ceza evi nöbetleri, Sendikamızın çabaları ile İl Sağlık Müdürümüz Sayın Suat Türkoğlu'nun girişimleri, bakanlığımızdan alınan görüşler ve Sayın Valimizin talimatları ile şubat ayı itibariyle sonlandırılmıştır. Tüm Aile Hekimlerimize hayırlı olsun..” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'de sadece Kırşehir'de uygulanan hekimlerin cezaevi nöbeti uygulaması son buldu.

2016 yılından bu yana Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Aile Hekimleri görevlerinin yanı sıra Kırşehir E-Tipi Kapalı Cezaevinde nöbet tutmaktaydı. Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Cuma Köysüren’in çabaları ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Türkoğlu’nun girişimleri ile bu mecburi nöbetler sonlandırıldı.

Konuyla ilgili Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Cuma Köysüren yapmış olduğu açıklamada;

“2016 Temmuz ayından beri devam eden, Aile hekimlerimiz ve sağlık camiamız için önemli bir sorun haline gelmiş olan kapalı ceza evi nöbetleri, Sendikamızın çabaları ile İl Sağlık Müdürümüz Sayın Suat Türkoğlu'nun girişimleri, bakanlığımızdan alınan görüşler ve Sayın Valimizin talimatları ile şubat ayı itibariyle sonlandırılmıştır. Tüm Aile Hekimlerimize hayırlı olsun..” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.