Kırşehir'de O Köyde Jeotermal Kaynak Aranacak

RESMİ İLAN 17.11.2021 - 12:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de O Köyde Jeotermal Kaynak Aranacak

Kırşehir'de Sevdiğini Köyü sınırları içerisinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek.

Kırşehir İl Özel İdaresinin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.Kırşehir'de de bir jeotermal kaynak arama ruhsat sahası daha ihaleye çıkarıldı. Buna göre, Kırşehir'in Merkez ilçesindeki Sevdiğin köyü mevkisinde bulunan 1121,57 hektarlık saha, açık teklif usulüyle ihale edilecek. Muhammen bedeli 41 bin 866 lira ve geçici teminat bedeli 1255 lira olarak belirlenen arama sahası ihalesi, 16 Aralık Perşembe günü saat 10.15'te Kırşehir İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak. İstekliler tekliflerini, ihale gün ve saatine kadar iletebilecek.
Kırşehir'de Sevdiğini Köyü sınırları içerisinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek.

Kırşehir İl Özel İdaresinin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.Kırşehir'de de bir jeotermal kaynak arama ruhsat sahası daha ihaleye çıkarıldı.

Buna göre, Kırşehir'in Merkez ilçesindeki Sevdiğin köyü mevkisinde bulunan 1121,57 hektarlık saha, açık teklif usulüyle ihale edilecek.

Muhammen bedeli 41 bin 866 lira ve geçici teminat bedeli 1255 lira olarak belirlenen arama sahası ihalesi, 16 Aralık Perşembe günü saat 10.15'te Kırşehir İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

İstekliler tekliflerini, ihale gün ve saatine kadar iletebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.