Kırşehir'de O Ameliyat İlk Kez Kapalı Yapıldı

SAĞLIK 09.06.2020 - 18:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de O Ameliyat İlk Kez Kapalı Yapıldı

Kırşehir'de ilk kez kapalı yöntemle rahim alma ameliyatı gerçekleştirildi.

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre , ''Yoğun kanama nedeniyle Acil Servis'e başvuran ve muayenesinde ''myomlar'' sapyanan 53 yaşındaki hastaya Doç. Dr. Yavuz Şimşek tarafından laparoskopik (kapalı) yöntemle rahim alma ameliyatı uygulandı.   Temsili Kapalı Rahim Alma Ameliyatı   Laparoskopik ameliyatın açık ameliyata göre hasta açısından çok daha konforlu olduğunu bildiren Dr. Şimşek, ekip olarak bu ameliyatı Kırşehir’de ilk kez yapmış olmaktan mutlu olduklarını bildirdi.      Ameliyat sonrası 1.gün yatağında Başhekim Dr. Öğretim Görevlisi Yahya Şahin ve Başhekim Yardımcıları tarafından ziyaret edilen hasta E.Ö. ise kendini şu anda gayet iyi hissettiğini, kanamadan ve şiddetli ağrılardan bu kadar kısa sürede kurtulduğu için çok mutlu olduğunu ve Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ameliyat olmaktan çok memnun kaldığını ifade etti.
Kırşehir'de ilk kez kapalı yöntemle rahim alma ameliyatı gerçekleştirildi.

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre , ''Yoğun kanama nedeniyle Acil Servis'e başvuran ve muayenesinde ''myomlar'' sapyanan 53 yaşındaki hastaya Doç. Dr. Yavuz Şimşek tarafından laparoskopik (kapalı) yöntemle rahim alma ameliyatı uygulandı.

 

Temsili Kapalı Rahim Alma Ameliyatı

 

Laparoskopik ameliyatın açık ameliyata göre hasta açısından çok daha konforlu olduğunu bildiren Dr. Şimşek, ekip olarak bu ameliyatı Kırşehir’de ilk kez yapmış olmaktan mutlu olduklarını bildirdi. 

 

 

Ameliyat sonrası 1.gün yatağında Başhekim Dr. Öğretim Görevlisi Yahya Şahin ve Başhekim Yardımcıları tarafından ziyaret edilen hasta E.Ö. ise kendini şu anda gayet iyi hissettiğini, kanamadan ve şiddetli ağrılardan bu kadar kısa sürede kurtulduğu için çok mutlu olduğunu ve Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ameliyat olmaktan çok memnun kaldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.