Kırşehir'de Motosiklet Sürücülerine Reflektif Yelek Dağıtılıyor

ASAYİŞ 17.11.2022 - 13:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Motosiklet Sürücülerine Reflektif Yelek Dağıtılıyor

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kırşehir'de motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtımı gerçekleştirildi.

2918 Sayılı Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile “Bisiklet ve motosiklet sürücüleri ve yolcularının gece seyahatlerinde görünürlüklerini sağlayacak şekilde reflektif yelek vb. giyinecekleri” kararı alınmıştı.   KIRŞEHİR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI ÇALIŞMA BAŞLATTI Kırşehir İl J.Komutanlığınca konu kapsamında farkındalık oluşturmak ve uygulamanın yaygınlaştırılmasının sağlamak amacıyla  Karahıdır köyünde bulunan 35 motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanıcısına Reflektif Yelek Giy Görünür Ol sloganı ile reflektif yelek dağıtımı gerçekleştirildi.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kırşehir'de motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtımı gerçekleştirildi.

2918 Sayılı Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile “Bisiklet ve motosiklet sürücüleri ve yolcularının gece seyahatlerinde görünürlüklerini sağlayacak şekilde reflektif yelek vb. giyinecekleri” kararı alınmıştı.

 

KIRŞEHİR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI ÇALIŞMA BAŞLATTI

Kırşehir İl J.Komutanlığınca konu kapsamında farkındalık oluşturmak ve uygulamanın yaygınlaştırılmasının sağlamak amacıyla  Karahıdır köyünde bulunan 35 motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanıcısına Reflektif Yelek Giy Görünür Ol sloganı ile reflektif yelek dağıtımı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.