Kırşehir'de Misafir Öğrenci Sayısı Bin 828'e Ulaştı

EĞİTİM 07.01.2021 - 18:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Misafir Öğrenci Sayısı Bin 828'e Ulaştı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (KAEÜ) yabancı uyruklu öğrenci sayısının bin 828'e ulaştığı bildirildi.

KAEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, yeni eğitim döneminde 695 yabancı uyruklu öğrencinin daha üniversiteyi tercih ettiği belirtildi.Yabancı öğrenci sayısının bin 828'e ulaştığı vurgulanan açıklamada, KAEÜ'nün 30 ülke ile daha temas kurduğu aktarıldı.Her fakülteyi tercih eden yabancı uyruklu öğrencilerin tüm işlemlerinin Dış İlişkiler Ofisi tarafından yürütüldüğü vurgulanan açıklamada, temel oryantasyon eğitimlerinin titizlikle verildiği kaydedildi.     Dünya ülkeleri ile gönül birlikteliği kurmayı önemseyen ve bu nedenle ikili ilişkileri günden güne artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilerin ilimizde ve üniversitemizde bulundukları süre içerisinde kendileri ile yakından ilgilendiklerini kaydetti. Rektör Karakaya konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde eğitim gören tüm öğrencilerimiz dünya ile yarışacak bir azme ve bunu başarmak için durmadan çalışacak gayrete sahip olarak süreçlerini tamamlamalıdır. Öğrencilerimizin temel hedefi geleceğe yönelik planlar yaparak eğitimlerini bu doğrultuda gerçekleştirmek olmalıdır. Öğrencilere yeni eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.'' dedi.  
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (KAEÜ) yabancı uyruklu öğrenci sayısının bin 828'e ulaştığı bildirildi.

KAEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, yeni eğitim döneminde 695 yabancı uyruklu öğrencinin daha üniversiteyi tercih ettiği belirtildi.Yabancı öğrenci sayısının bin 828'e ulaştığı vurgulanan açıklamada, KAEÜ'nün 30 ülke ile daha temas kurduğu aktarıldı.Her fakülteyi tercih eden yabancı uyruklu öğrencilerin tüm işlemlerinin Dış İlişkiler Ofisi tarafından yürütüldüğü vurgulanan açıklamada, temel oryantasyon eğitimlerinin titizlikle verildiği kaydedildi.

 

 

Dünya ülkeleri ile gönül birlikteliği kurmayı önemseyen ve bu nedenle ikili ilişkileri günden güne artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilerin ilimizde ve üniversitemizde bulundukları süre içerisinde kendileri ile yakından ilgilendiklerini kaydetti. Rektör Karakaya konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde eğitim gören tüm öğrencilerimiz dünya ile yarışacak bir azme ve bunu başarmak için durmadan çalışacak gayrete sahip olarak süreçlerini tamamlamalıdır. Öğrencilerimizin temel hedefi geleceğe yönelik planlar yaparak eğitimlerini bu doğrultuda gerçekleştirmek olmalıdır. Öğrencilere yeni eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.