Kırşehir'de Milyonluk Daire Sayısında Dudak Uçuklatan Artış

YAŞAM 17.04.2022 - 20:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Milyonluk Daire Sayısında Dudak Uçuklatan Artış

Daha birkaç ay önce 1 milyon 600 bin liraya satılan dairenin fiyatı 2 milyon 500 bin TL'den ilana çıkarıldı.

Artan inşaat maliyetleri ve enflasyon ile birlikte Kırşehir'deki konut fiyatları da tavan yaptı.Aylar önce ilan sayfalarında sadece birkaç tane olan 1 Milyon TL ve üstü daire sayısı 55'i geçti.Yeni daire fiyatları ise genel itibariyle 600 bin TL ve 1 Milyon TL aralığında satışa sunuluyor.   2 MİLYON 500 BİN TL OLDU Henüz 2 ay önce 1 milyon 600 bin TL'den satışa sunulan Kırşehir'in en phalı dairesi  bu kez 2 milyon 500 bin TL'den satışa sunuldu.Daire fiyatlarındaki fahiş artış ile birlikte vatandaşın ev alması ise artık hayal oldu.     İKİNCİ EL DAİRE FİYATLARININ DA SIFIR DAİREDEN AŞAĞI KALIR YANI YOK İnşaat maliyetlerinin artması nedeniyle ev yapan müteahhit sayısında da ciddi derecede azalma oldu.Hal böyle olunca piyasada sıfır daire bulmak da artış zorlaştı.Bu durum ikinci el fiyatlarına da yansıdı.En az 5 yaşında olan binalarda bulunan daire fiyatları incelendiğinde fiyatların sıfır dairelerden aşağı kalır yanı olmadığı görüldü.
Daha birkaç ay önce 1 milyon 600 bin liraya satılan dairenin fiyatı 2 milyon 500 bin TL'den ilana çıkarıldı.

Artan inşaat maliyetleri ve enflasyon ile birlikte Kırşehir'deki konut fiyatları da tavan yaptı.Aylar önce ilan sayfalarında sadece birkaç tane olan 1 Milyon TL ve üstü daire sayısı 55'i geçti.Yeni daire fiyatları ise genel itibariyle 600 bin TL ve 1 Milyon TL aralığında satışa sunuluyor.

 


2 MİLYON 500 BİN TL OLDU

Henüz 2 ay önce 1 milyon 600 bin TL'den satışa sunulan Kırşehir'in en phalı dairesi  bu kez 2 milyon 500 bin TL'den satışa sunuldu.Daire fiyatlarındaki fahiş artış ile birlikte vatandaşın ev alması ise artık hayal oldu.

 

 

İKİNCİ EL DAİRE FİYATLARININ DA SIFIR DAİREDEN AŞAĞI KALIR YANI YOK

İnşaat maliyetlerinin artması nedeniyle ev yapan müteahhit sayısında da ciddi derecede azalma oldu.Hal böyle olunca piyasada sıfır daire bulmak da artış zorlaştı.Bu durum ikinci el fiyatlarına da yansıdı.En az 5 yaşında olan binalarda bulunan daire fiyatları incelendiğinde fiyatların sıfır dairelerden aşağı kalır yanı olmadığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.