Kırşehir'de Meydana Gelen Kazaya İlişkin Tutuklama

GÜNDEM 09.01.2023 - 13:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Meydana Gelen Kazaya İlişkin Tutuklama

Kırşehir'de 12 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetmiş 12 kişi yaralanmıştı.Ağır yaralılardan Salih Üstündağ'ın da hayatını kaybetmesi sonucu ölü sayısı 3'e yükseldi.Kazaya sebebiyet verdiği Tır şoförü Mehmet Duman tutuklandı.

Kırşehir-Kırıkkale yolu; Akpınar girişinde yoldaki buzlanma ve sis nedeniyle 12 araç birbirine girmiş ve meydana gelen zincirleme kazada Sündüz Yamak ve oğlu Görkem Yamak hayatını kaybederken 2'si ağır 12 kişi yaralanmıştı.Hayatlarını kaybeden aynı aileden baba Şeref Yamak ile Görkem Yamak'ın ikiz kardeşi Gökhan Yamak'ın ise yoğun bakım ünitesindeki tedavileri ise devam ediyor.Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 61 yaşındaki Salih Üstündağ yaşam mücadelesini kaybetti.Diğer yaralıların tedavisi ise devam ediyor.     TIR ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI Meydana gelen feci kaza sonrası başlatılan soruşturma kapsamında kazaya neden oldukları gerekçesiyle TIR şoförü Mehmet Duman ile otomobil sürücüsü Salih Şahin'i gözaltına aldı. İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen TIR şoförü tutuklanırken, otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.     YENİ NİŞANLANMIŞTI Kazada hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın 3 gün önce nişanlandığı ve nişan sonrası  ailesiyle birlikte Trabzon'a döndüğü belirtildi.Görkem Yamak'ın ve annesi Sündüz Yamak'ın naaşları defnedilmek üzere Trabzon'un beşikdüzü İlçesi'ne gönderildi.   Görkem Yamak, 3 gün önce yaptığı nişandan döndüğü sırada meydana gelen trafik kazasında annesi ile birlikte hayatını kaybetti.
Kırşehir'de 12 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetmiş 12 kişi yaralanmıştı.Ağır yaralılardan Salih Üstündağ'ın da hayatını kaybetmesi sonucu ölü sayısı 3'e yükseldi.Kazaya sebebiyet verdiği Tır şoförü Mehmet Duman tutuklandı.

Kırşehir-Kırıkkale yolu; Akpınar girişinde yoldaki buzlanma ve sis nedeniyle 12 araç birbirine girmiş ve meydana gelen zincirleme kazada Sündüz Yamak ve oğlu Görkem Yamak hayatını kaybederken 2'si ağır 12 kişi yaralanmıştı.Hayatlarını kaybeden aynı aileden baba Şeref Yamak ile Görkem Yamak'ın ikiz kardeşi Gökhan Yamak'ın ise yoğun bakım ünitesindeki tedavileri ise devam ediyor.Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 61 yaşındaki Salih Üstündağ yaşam mücadelesini kaybetti.Diğer yaralıların tedavisi ise devam ediyor.

 

 

TIR ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Meydana gelen feci kaza sonrası başlatılan soruşturma kapsamında kazaya neden oldukları gerekçesiyle TIR şoförü Mehmet Duman ile otomobil sürücüsü Salih Şahin'i gözaltına aldı. İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen TIR şoförü tutuklanırken, otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

 

 

YENİ NİŞANLANMIŞTI

Kazada hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın 3 gün önce nişanlandığı ve nişan sonrası  ailesiyle birlikte Trabzon'a döndüğü belirtildi.Görkem Yamak'ın ve annesi Sündüz Yamak'ın naaşları defnedilmek üzere Trabzon'un beşikdüzü İlçesi'ne gönderildi.

 

Görkem Yamak, 3 gün önce yaptığı nişandan döndüğü sırada meydana gelen trafik kazasında annesi ile birlikte hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.