Kırşehir'de Meydana Gelen 4 Ayrı Kazada 7 Kişi Yaralandı

ASAYİŞ 02.10.2022 - 12:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Meydana Gelen 4 Ayrı Kazada 7 Kişi Yaralandı

Kırşehir'de son 24 saat içerisinde 4 ayrı kazada 7 kişi yaralandı.

Kaman yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında Yusuf Metuçin (31) yaralandı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.   Mucur'un Kayseri girişinde meydana gelen kazada Ömer Ünlü (50) ve Şahin Kaya (47) yaralandı.Yaralıların Mucur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları bildirildi.   Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen 52 yaşındaki Döndü Boyacı'ya çarptı.Kazada yaralanan Boyacı'nın durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.   Şoförler federasyonu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ise 1'i ağır 3 kişi yaralandı.Hastaneye kaldırılan yaralılardan Dağıstan M. (23)'nin durumunun ağır  Kadir M. (28), Kenan İ.'nin  (24) ise iyi oldukları kaydedildi.
Kırşehir'de son 24 saat içerisinde 4 ayrı kazada 7 kişi yaralandı.

Kaman yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında Yusuf Metuçin (31) yaralandı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Mucur'un Kayseri girişinde meydana gelen kazada Ömer Ünlü (50) ve Şahin Kaya (47) yaralandı.Yaralıların Mucur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları bildirildi.

 

Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen 52 yaşındaki Döndü Boyacı'ya çarptı.Kazada yaralanan Boyacı'nın durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

 

Şoförler federasyonu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ise 1'i ağır 3 kişi yaralandı.Hastaneye kaldırılan yaralılardan Dağıstan M. (23)'nin durumunun ağır  Kadir M. (28), Kenan İ.'nin  (24) ise iyi oldukları kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.