Kırşehir'de Metrelerce İlaç Kuyruğu

SAĞLIK 27.09.2022 - 22:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Metrelerce İlaç Kuyruğu

Kırşehir'de nöbetçi eczane önündeki ilaç kuyruğu görüntülendi.

Eczacılar 16 Ekim'de greve gitmeye hazırlanırken Kırşehir'den gelen görüntü halkın ilaca ulaşabilir olunması noktasında ne kadar eksik kalındığını bir kez daha gözler önüne serdi. Haftasonu 2 nöbetçi eczanenin hizmet verdiği Kırşehir'de hafta içi günlerde ise tek nöbetçi eczane hizmet veriyor.Hal böyle olunca özellikle hafta içi günlerde nöbetçi eczaneler önüne yoğunluk meydana geliyor.     27 Eylül Salı günü Ankara Caddesi üzerinde nöbetçi eczane önündeki uzun ilaç kuyruğu dikkat çekti.İlaç alabilmek için saatlerce bekleyen vatandaşlar, hafta içi nöbetçi eczane sayısının arttırılmasını talep etti. Bazı vatandaşlar ise nöbetçi eczanede yeteri kadar görevli olmadığını iddia etti.
Kırşehir'de nöbetçi eczane önündeki ilaç kuyruğu görüntülendi.

Eczacılar 16 Ekim'de greve gitmeye hazırlanırken Kırşehir'den gelen görüntü halkın ilaca ulaşabilir olunması noktasında ne kadar eksik kalındığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Haftasonu 2 nöbetçi eczanenin hizmet verdiği Kırşehir'de hafta içi günlerde ise tek nöbetçi eczane hizmet veriyor.Hal böyle olunca özellikle hafta içi günlerde nöbetçi eczaneler önüne yoğunluk meydana geliyor.

 

 

27 Eylül Salı günü Ankara Caddesi üzerinde nöbetçi eczane önündeki uzun ilaç kuyruğu dikkat çekti.İlaç alabilmek için saatlerce bekleyen vatandaşlar, hafta içi nöbetçi eczane sayısının arttırılmasını talep etti.

Bazı vatandaşlar ise nöbetçi eczanede yeteri kadar görevli olmadığını iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.