Kırşehir'de Meral Akşener Rüzgarı !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2016 - 19:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Meral Akşener Rüzgarı !

Kırşehir'de Bugün Meral Akşener Rüzgarı Esti,MHP'ye gönül verenler mitingin yapıldığı meydana adeta sığmadı. MHP kurultayı öncesi adaylar şehir şehir gezmeye devam ediyor.MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener Kırşehir'de coşkuyla karşılandı. Saat 15:30 sıralarında mavi kent dinlenme tesislerinde karşılanan Meral Akşener daha sonra partililerle birlikte konvoyla bir süre dinlenmek içni Ramada Hotel'e geldi.Daha sonra saat 17:00 sularında mitingin yapılacağı Maşaderesi Meydanına hareket eden Meral Akşener'e partililer büyük ilgi gösterdi. Akşener adeta bir genel başkan gibi karşılandı.Daha sonra konuşmasını yapmak için platforma çıkan Akşener büyük bir ilgi vardı.Akşener'i dinlemeye gelenler meydana sığmadı. Meral Akşener konuşmasına 1 Kasım seçimlerinin kendileri için bir ders olduğunu belirterek başladı.1 Kasım'da alınan sonuçları haketmediklerini belirten Akşener, neyi eksik bıraktıklarını sorgulamak için çıktıkları yolda kongre sürecine geldiklerini belirtti.Yapılacak olan kongrenin sadece MHP'yi değil AK Parti'nin de meselesi haline geldiğini belirtti. Almanya Parlementosu'nun kabul ettiği ermeni soykırım'ı iddialarının Türkiye için büyük bir fiyasko olduğunu belirten Akşener.Hükümetin 2009 yılında Ermenistan açılımı yaptığını hatta ermeniler tahrik olmasın diye Azerbaycan Bayrakları'nın çöpe atıldığını belirtti.Hatta çözüm süreci döneminde teröristler rahatsız olmasın diye Atatürk büstlerinin ve Türk Bayraklarının da kaldırıldığını belirtti. Akşener konuşmasında, ''Türkiye dış politikada bir çukurun içine düşmüştür.Kişisel çıkarlarınızı, ülke çıkarlarının üstünde tutarsanız geldiğiniz noktada o çukurun içinde olursunuz.'' diyerek hükümetin dış politikada başarısız olduğunu belirten Akşener, Almanya'da alınan kararın bunu yansıttığını belirtti. BUGÜN BURAYA GELEREK TÜRK DÜŞMANLARINA GÖZ DAĞI VERDİNİZ Kendisine gösterilen ilgiden bir hayli memnun olan Meral Akşener, kendisi için meydanda toplanan MHP gönül verenlere seslenerek, Türkiye ve Türk düşmanlarına göz dağı verdiklerini ve düşmanların ayağını denk almaları gerektiğini gösterdiklerini belirtti. YAZAR, ÇİZER, TELEVİZYON, GAZETE BİZE HAKARET ETTİ Kongre sürecinde sadece MHP yönetiminin değil, Ak Partili yazar, çizer, televizyon ve gazetelerin de kendileri hakkında türlü türlü hakaret ve iftiralarda bulunduklarını belirten Akşener bunun doğru yolda olduklarını bir kez daha gösterdiğini belirtti.Daha düne kadar Bahçeli'ye bile hakaret eden bu grupların bugün Bahçeli'yi övmesinin ise düşündürücü olduğunu ve MHP'lilerin bu durumu iyi düşünüp irdelemeleri gerektiğini belirtti. 15 Mayıs'ta gösterilen mücadelenin aynı şekilde devam ederek kongre sürecinden zaferle ayrılacaklarını belirten Akşener, MHP'ye gönül veren ülkücülerin bu mücadeleyi sonuna kadar desteklemelerini istedi.  
Kırşehir'de Bugün Meral Akşener Rüzgarı Esti,MHP'ye gönül verenler mitingin yapıldığı meydana adeta sığmadı.

MHP kurultayı öncesi adaylar şehir şehir gezmeye devam ediyor.MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener Kırşehir'de coşkuyla karşılandı.

Saat 15:30 sıralarında mavi kent dinlenme tesislerinde karşılanan Meral Akşener daha sonra partililerle birlikte konvoyla bir süre dinlenmek içni Ramada Hotel'e geldi.Daha sonra saat 17:00 sularında mitingin yapılacağı Maşaderesi Meydanına hareket eden Meral Akşener'e partililer büyük ilgi gösterdi.

Akşener adeta bir genel başkan gibi karşılandı.Daha sonra konuşmasını yapmak için platforma çıkan Akşener büyük bir ilgi vardı.Akşener'i dinlemeye gelenler meydana sığmadı. Meral Akşener konuşmasına 1 Kasım seçimlerinin kendileri için bir ders olduğunu belirterek başladı.1 Kasım'da alınan sonuçları haketmediklerini belirten Akşener, neyi eksik bıraktıklarını sorgulamak için çıktıkları yolda kongre sürecine geldiklerini belirtti.Yapılacak olan kongrenin sadece MHP'yi değil AK Parti'nin de meselesi haline geldiğini belirtti. Almanya Parlementosu'nun kabul ettiği ermeni soykırım'ı iddialarının Türkiye için büyük bir fiyasko olduğunu belirten Akşener.Hükümetin 2009 yılında Ermenistan açılımı yaptığını hatta ermeniler tahrik olmasın diye Azerbaycan Bayrakları'nın çöpe atıldığını belirtti.Hatta çözüm süreci döneminde teröristler rahatsız olmasın diye Atatürk büstlerinin ve Türk Bayraklarının da kaldırıldığını belirtti. Akşener konuşmasında, ''Türkiye dış politikada bir çukurun içine düşmüştür.Kişisel çıkarlarınızı, ülke çıkarlarının üstünde tutarsanız geldiğiniz noktada o çukurun içinde olursunuz.'' diyerek hükümetin dış politikada başarısız olduğunu belirten Akşener, Almanya'da alınan kararın bunu yansıttığını belirtti.

BUGÜN BURAYA GELEREK TÜRK DÜŞMANLARINA GÖZ DAĞI VERDİNİZ Kendisine gösterilen ilgiden bir hayli memnun olan Meral Akşener, kendisi için meydanda toplanan MHP gönül verenlere seslenerek, Türkiye ve Türk düşmanlarına göz dağı verdiklerini ve düşmanların ayağını denk almaları gerektiğini gösterdiklerini belirtti. YAZAR, ÇİZER, TELEVİZYON, GAZETE BİZE HAKARET ETTİ Kongre sürecinde sadece MHP yönetiminin değil, Ak Partili yazar, çizer, televizyon ve gazetelerin de kendileri hakkında türlü türlü hakaret ve iftiralarda bulunduklarını belirten Akşener bunun doğru yolda olduklarını bir kez daha gösterdiğini belirtti.Daha düne kadar Bahçeli'ye bile hakaret eden bu grupların bugün Bahçeli'yi övmesinin ise düşündürücü olduğunu ve MHP'lilerin bu durumu iyi düşünüp irdelemeleri gerektiğini belirtti. 15 Mayıs'ta gösterilen mücadelenin aynı şekilde devam ederek kongre sürecinden zaferle ayrılacaklarını belirten Akşener, MHP'ye gönül veren ülkücülerin bu mücadeleyi sonuna kadar desteklemelerini istedi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.