Kırşehir de Mavi Oldu

SAĞLIK 20.08.2021 - 23:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir de Mavi Oldu

Kırşehir, Kastamonu ile birlikte yüzde 75 aşılanma oranını aşarak düşük riskli iller arasındaki yerini aldı.

Daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Ankara'yı örnek göstererek Kırşehir ile birlikte bazı illerin aşılanma çalışmalarına hız vermesi gerektiğine yönelik bir açıklamada bulunmuştu.Vaka sayılarının da arttığı Kırşehir'de Fahrettin Koca'nın açıklamalarının ardından aşılama çalışmaları da hızlandırıldı.   KIRŞEHİR MAVİ OLDU Sğalık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada , '' Kastamonu ve Kırşehir düşük riskli iller araasında yerini aldı.Salgın hastalığa karşı karar verip ilk doz aşıyı olma oranları yüzde 75'in üzerinde.Haritada iki şehrimiz dha mavi.Düşük riskli il sayımız 36'ya yükseldi.'' ifadelerine yer vererek Kırşehir ve Kastamonu'nun düşük riskli iller arasında yer aldığını beyan etti.
Kırşehir, Kastamonu ile birlikte yüzde 75 aşılanma oranını aşarak düşük riskli iller arasındaki yerini aldı.

Daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Ankara'yı örnek göstererek Kırşehir ile birlikte bazı illerin aşılanma çalışmalarına hız vermesi gerektiğine yönelik bir açıklamada bulunmuştu.Vaka sayılarının da arttığı Kırşehir'de Fahrettin Koca'nın açıklamalarının ardından aşılama çalışmaları da hızlandırıldı.

 

KIRŞEHİR MAVİ OLDU

Sğalık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada , '' Kastamonu ve Kırşehir düşük riskli iller araasında yerini aldı.Salgın hastalığa karşı karar verip ilk doz aşıyı olma oranları yüzde 75'in üzerinde.Haritada iki şehrimiz dha mavi.Düşük riskli il sayımız 36'ya yükseldi.'' ifadelerine yer vererek Kırşehir ve Kastamonu'nun düşük riskli iller arasında yer aldığını beyan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.