Kırşehir'de ''Sokağa Çıkma Yasağı'' Öncesi Vatandaşlar Marketlere Akın Etti

GÜNDEM 22.05.2020 - 22:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de ''Sokağa Çıkma Yasağı'' Öncesi Vatandaşlar Marketlere Akın Etti

İlk kez sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan Kırşehir'de vatandaşlar marketlere akın etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı ve arefe günü olmak üzere ülke genelinde 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacak.Daha önce sadece büyükşehirler için uygulanan ''sokağa çıkma yasağı'' ilk kez 81 il için uygulanacak.Kırşehir'de çok sayıda vatandaş sokağa çıkma yasağı öncesinde marketlere akın ederek alış veriş yaptı.     Salgın önlemleri kapsamında marketlerdeki yoğunluğa göre ayarlanan müşteri sayısı nedeniyle market önlerinde uzun kuyruklar oluştu.Benzer durumun market içerisindeki kasa önlerinde de yaşandığı görüldü.Alışveriş sepetlerini tamamen dolduran vatandaşlar nedeniyle kasa önlerindeki uzun kuyruklar dikkat çekti.       Marketlerdeki yoğunluk nedeniyle Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de market önü ve marketler içerisinde sosyal mesafe ve maske kuralına uyulup uyulmadığını denetledi.Bazı vatandaşların sadece 4 günlük sokağa çıkma yasağına rağmen aynı üründen fazla fazla alması da dikkatlerden kaçmadı.     Akşam saatlerinde ise bu kez fırınların önünde ekmek kuyrukları yaşandı.4 günlük yasak öncesinde ekmek stoklamak isteyen vatandaşlar kuyruğa girdi.   : Resmi makamlardan yapılan açıklamada , yasağın ilk günü 11:00 ile 17:00 arasında en yakın markete araçla gitmemek kaydıyla alışveriş için gidilebilecek.Ayrıca yasak faaliyetlerine devam edecek fırınlar tarafından da evlere ekmek servis edilebilecek.  
İlk kez sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan Kırşehir'de vatandaşlar marketlere akın etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı ve arefe günü olmak üzere ülke genelinde 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacak.Daha önce sadece büyükşehirler için uygulanan ''sokağa çıkma yasağı'' ilk kez 81 il için uygulanacak.Kırşehir'de çok sayıda vatandaş sokağa çıkma yasağı öncesinde marketlere akın ederek alış veriş yaptı.

 

 

Salgın önlemleri kapsamında marketlerdeki yoğunluğa göre ayarlanan müşteri sayısı nedeniyle market önlerinde uzun kuyruklar oluştu.Benzer durumun market içerisindeki kasa önlerinde de yaşandığı görüldü.Alışveriş sepetlerini tamamen dolduran vatandaşlar nedeniyle kasa önlerindeki uzun kuyruklar dikkat çekti.

 

 

 

Marketlerdeki yoğunluk nedeniyle Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de market önü ve marketler içerisinde sosyal mesafe ve maske kuralına uyulup uyulmadığını denetledi.Bazı vatandaşların sadece 4 günlük sokağa çıkma yasağına rağmen aynı üründen fazla fazla alması da dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Akşam saatlerinde ise bu kez fırınların önünde ekmek kuyrukları yaşandı.4 günlük yasak öncesinde ekmek stoklamak isteyen vatandaşlar kuyruğa girdi.

 

:

Resmi makamlardan yapılan açıklamada , yasağın ilk günü 11:00 ile 17:00 arasında en yakın markete araçla gitmemek kaydıyla alışveriş için gidilebilecek.Ayrıca yasak faaliyetlerine devam edecek fırınlar tarafından da evlere ekmek servis edilebilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.