Kırşehir'de Mahalleler Tek Tek Çevreye Duyarlı Çöp Konteyneri Uygulamasına Geçiyor

GÜNDEM 14.10.2020 - 11:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Mahalleler Tek Tek Çevreye Duyarlı Çöp Konteyneri Uygulamasına Geçiyor

Kırşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde başlatılan ''Çevreye Duyarlı Çöp Konteyneri Uygulaması'' tüm şehirde yaygınlaştırılıyor.

Daha temiz bir Kırşehir parolasıyla daha önce şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilen Çevreye Duyarlı Çöp Konteynerleri şimdi de tek tek mahallelere yerleştirilmeye başlandı.Estetik ve kullanış açısından vatandaşlar tarafından da beğenilen çöp konteynerleri için yeni alım yapıldı.Daha önce Aşıkpaşa Mahallesine yerleştirilen konteynerler bu kez de Medrese Mahallesine yerleştirildi.Kısım kısım teslimatı yapılan konteynerler daha sonra diğer mahallelerde de kullanılmaya başlanacak.     ''POŞET BIRAKMA DÖNEMİ BİTİYOR''   Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Geçtiğimiz günlerde Aşıkpaşa Mahallemiz’de başlatmış olduğumuz çevreye duyarlı çöp konteynırı uygulamasını yıllarca çöplerin poşet ile bırakıldığı  Medrese Mahallemiz’de de uygulamaya geçirerek, Medrese Mahallemiz’e çevreye duyarlı çöp konteynırılarını yerleştiriyoruz. Çöplerin poşet ile bırakılıp toplanması hem temizlik ve hijyen açısından hem de görünüm açısından sıkıntılı bir durum oluşturuyordu. Hemşehrilerimiz de çöp konteynırı uygulamasından gayet memnun durumda. Şehrimizin daha temiz olması ve daha modern bir görünüme kavuşması için çevreye duyarlı çöp konteynırı uygulamasını sıralı bir şekilde bütün mahallelerimizde uygulamaya geçireceğiz. Özellikle Pandemi sürecinde çevreye ve temizliğe daha da fazla hassas olmamız gerekiyor. Bu konuda hemşehrilerimin de bu hassasiyeti göstermeyen vatandaşlarımızı uyarmalarını ve özellikle çöplerini konteynır dışına atan kişileri Belediyemiz’e bildirmelerini istiyorum. Daha temiz ve güzel bir Kırşehir için çalışmalarımız artarak devam edecek.’’ dedi.     
Kırşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde başlatılan ''Çevreye Duyarlı Çöp Konteyneri Uygulaması'' tüm şehirde yaygınlaştırılıyor.

Daha temiz bir Kırşehir parolasıyla daha önce şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilen Çevreye Duyarlı Çöp Konteynerleri şimdi de tek tek mahallelere yerleştirilmeye başlandı.Estetik ve kullanış açısından vatandaşlar tarafından da beğenilen çöp konteynerleri için yeni alım yapıldı.Daha önce Aşıkpaşa Mahallesine yerleştirilen konteynerler bu kez de Medrese Mahallesine yerleştirildi.Kısım kısım teslimatı yapılan konteynerler daha sonra diğer mahallelerde de kullanılmaya başlanacak.

 

 

''POŞET BIRAKMA DÖNEMİ BİTİYOR''

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Geçtiğimiz günlerde Aşıkpaşa Mahallemiz’de başlatmış olduğumuz çevreye duyarlı çöp konteynırı uygulamasını yıllarca çöplerin poşet ile bırakıldığı  Medrese Mahallemiz’de de uygulamaya geçirerek, Medrese Mahallemiz’e çevreye duyarlı çöp konteynırılarını yerleştiriyoruz. Çöplerin poşet ile bırakılıp toplanması hem temizlik ve hijyen açısından hem de görünüm açısından sıkıntılı bir durum oluşturuyordu. Hemşehrilerimiz de çöp konteynırı uygulamasından gayet memnun durumda. Şehrimizin daha temiz olması ve daha modern bir görünüme kavuşması için çevreye duyarlı çöp konteynırı uygulamasını sıralı bir şekilde bütün mahallelerimizde uygulamaya geçireceğiz. Özellikle Pandemi sürecinde çevreye ve temizliğe daha da fazla hassas olmamız gerekiyor. Bu konuda hemşehrilerimin de bu hassasiyeti göstermeyen vatandaşlarımızı uyarmalarını ve özellikle çöplerini konteynır dışına atan kişileri Belediyemiz’e bildirmelerini istiyorum. Daha temiz ve güzel bir Kırşehir için çalışmalarımız artarak devam edecek.’’ dedi. 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.