Kırşehir'de Kuvvetli Lodos Etkili Oluyor

YAŞAM 30.11.2021 - 17:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kuvvetli Lodos Etkili Oluyor

Kırşehir'de etkili olan kuvvetli lodos hayatı olumsuz şekilde etkiledi.

İstanbul'da etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle 4 kişi hayatını kaybetmiş çok sayıda kişi ise yaralanmıştı.Meteoroloji iç anadolu bölgesi için de kuvvetli lodos uyarısında bulunmuştu.Öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan lodos Kırşehir'de hayatı olumsuz etkiledi. Lodos nedeniyle çatılar uçtu, tabela ve ağaçlar devrildi.Neyse ki herhangi bir yaralanma olayı gerçekleşmediği öğrenildi.     Fırtına nedeniyle birçok noktada elektrik kesintisi meydana geldi.Medaş tarafından yapılan açıklamada , ''Bölgemizdeki şiddetli fırtına sonucu oluşan kesintiler için sayısı arttırılan ekiplerimiz yoğun olarak çalışmaktadır. Anlayışınıza teşekkür ederiz.'' denildi. Kuvvetli lodosun neden olduğu toz bulutu nedeniyle görüş mesafesi oldukça düştü.Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle özellikle Kayseri-Ankara Karayolundaki araçlar zor anlar yaşadı.      
Kırşehir'de etkili olan kuvvetli lodos hayatı olumsuz şekilde etkiledi.

İstanbul'da etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle 4 kişi hayatını kaybetmiş çok sayıda kişi ise yaralanmıştı.Meteoroloji iç anadolu bölgesi için de kuvvetli lodos uyarısında bulunmuştu.Öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan lodos Kırşehir'de hayatı olumsuz etkiledi.
Lodos nedeniyle çatılar uçtu, tabela ve ağaçlar devrildi.Neyse ki herhangi bir yaralanma olayı gerçekleşmediği öğrenildi.

 

 

Fırtına nedeniyle birçok noktada elektrik kesintisi meydana geldi.Medaş tarafından yapılan açıklamada , ''Bölgemizdeki şiddetli fırtına sonucu oluşan kesintiler için sayısı arttırılan ekiplerimiz yoğun olarak çalışmaktadır. Anlayışınıza teşekkür ederiz.'' denildi.

Kuvvetli lodosun neden olduğu toz bulutu nedeniyle görüş mesafesi oldukça düştü.Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle özellikle Kayseri-Ankara Karayolundaki araçlar zor anlar yaşadı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.