Kırşehir'de Kurtlar Şehir Merkezine İndi

YAŞAM 26.03.2021 - 10:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kurtlar Şehir Merkezine İndi

Kırşehir'de yoğun kar yağışı ile birlikte aç kaldığı ya da yolunu kaybettiği düşünülen kurtlar şehir merkezine kadar geldi.

    24 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan ve ertesi gün de devam eden kar ve tipi nedeniyle Kırşehir tamamen beyaza bürünmüştü.Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken yabani hayvanlar da yiyecek bulmakta oldukça güçlük çekiyor.Kar ve tipinin etkili olduğu çarşamba gecesi Bağbaşı Mahallesi TOKİ konutları üzerinde bulunan Ünviersite kavşağındaki kurt sürüsünün görüntüleri vatandaşın kamerasına yansıdı.Aç kaldıkları ya da yolunu kaybettikleri düşünülen kurtlar kavşak üzerinde bir süre devam eden arayışın ardında  tekrar doğal yaşam alanlarına döndüler. Video : İhbaret Kırşehir
Kırşehir'de yoğun kar yağışı ile birlikte aç kaldığı ya da yolunu kaybettiği düşünülen kurtlar şehir merkezine kadar geldi.

 

 

24 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan ve ertesi gün de devam eden kar ve tipi nedeniyle Kırşehir tamamen beyaza bürünmüştü.Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken yabani hayvanlar da yiyecek bulmakta oldukça güçlük çekiyor.Kar ve tipinin etkili olduğu çarşamba gecesi Bağbaşı Mahallesi TOKİ konutları üzerinde bulunan Ünviersite kavşağındaki kurt sürüsünün görüntüleri vatandaşın kamerasına yansıdı.Aç kaldıkları ya da yolunu kaybettikleri düşünülen kurtlar kavşak üzerinde bir süre devam eden arayışın ardında  tekrar doğal yaşam alanlarına döndüler.

Video : İhbaret Kırşehir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.