Kırşehir'de Koronavirüsü Yenen Hasta Alkışlarla Taburcu Edildi

SAĞLIK 23.05.2020 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Koronavirüsü Yenen Hasta Alkışlarla Taburcu Edildi

Kırşehir'de yakalandığı Koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınarak tedavi edilen 38 yaşındaki hasta alkışlarla taburcu edildi.

Alınan bilgiye göre , Kırşehir'de yaşayan Merdan Öcal (38) bir süre önce covid-19 şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.Burada yapılan tetkiklerde test sonucu pozitif çıkan Öcal hastande tedavi altına alındı.12 gün sürenin sonunda iyileşen hasta  doktor ve hemşirelerin alkışları eşliğinde taburcu edildi. Hastalığı yenmenin mutluluğunu yaşayan Öcal, sağlık çalışanlarıyla vedalaşarak hastaneden ayrıldı. Mehmet Öcal, tedavi sürecinde gösterdikleri ilgiden dolayı hekimlere ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek "Sizlere ve hükümetimize çok teşekkür ediyorum. Eksik olmayın, hepiniz var olun, sağlıkla kalın." ifadelerini kullandı.
Kırşehir'de yakalandığı Koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınarak tedavi edilen 38 yaşındaki hasta alkışlarla taburcu edildi.

Alınan bilgiye göre , Kırşehir'de yaşayan Merdan Öcal (38) bir süre önce covid-19 şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.Burada yapılan tetkiklerde test sonucu pozitif çıkan Öcal hastande tedavi altına alındı.12 gün sürenin sonunda iyileşen hasta  doktor ve hemşirelerin alkışları eşliğinde taburcu edildi.

Hastalığı yenmenin mutluluğunu yaşayan Öcal, sağlık çalışanlarıyla vedalaşarak hastaneden ayrıldı.

Mehmet Öcal, tedavi sürecinde gösterdikleri ilgiden dolayı hekimlere ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek "Sizlere ve hükümetimize çok teşekkür ediyorum. Eksik olmayın, hepiniz var olun, sağlıkla kalın." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.