Kırşehir'de Koronavirüs Vakalarında Son Durum

SAĞLIK 26.01.2021 - 13:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Koronavirüs Vakalarında Son Durum

Sokağa çıkma yasağının uygulanmaya başlamasının ardından Koronavirüs vakalarında da ciddi bir düşüş yaşanıyor.En ciddi düşüşün yaşandığı illerden birisi de Kırşehir oldu.

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül Covid-19'un en çok etkilediği ülkelerden birisi de Türkiye oldu.Sağlık Bakanlığı verilerine göre 2 Milyon 500 binin üzerinde insanın enfekte olduğu Türkiye'de 25 bin 210 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.Ancak Sağlık Bakanlığı evde olanları bir süre önceye kadar vaka sayısına  eklemediği için bu sayıların daha fazla olduğu düşünülüyor.   KIRŞEHİR'DE GÜNLÜK VAKA SAYISI 16'YA DÜŞTÜ   Vaka sayılarının sokağa çıkma yasağından önce had safhaya ulaştığı Kırşehir'de, vaka sayılarında ciddi ölçüde düşüş yaşandı.Günlük vaka sayısının 16'ya düştüğü Kırşehir'de toplam aktif vaka ise 166 olarak kaydedildi.Hastanede toplam 19 kişinin tedavi gördüğü bunlardan 10'unun yoğun bakımda 4 hstanın ise entübe durumda olduğu öğrenildi.Vaka sayılarındaki düşüş ölüm rakamlarına da yansıdı.Son 10 günde tedavi gören hastalardan 1 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan Kırşehir'de  4 bin 300 kişinin aşılandığı belirtildi.   KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASINDA SON DURUM  
Sokağa çıkma yasağının uygulanmaya başlamasının ardından Koronavirüs vakalarında da ciddi bir düşüş yaşanıyor.En ciddi düşüşün yaşandığı illerden birisi de Kırşehir oldu.

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül Covid-19'un en çok etkilediği ülkelerden birisi de Türkiye oldu.Sağlık Bakanlığı verilerine göre 2 Milyon 500 binin üzerinde insanın enfekte olduğu Türkiye'de 25 bin 210 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.Ancak Sağlık Bakanlığı evde olanları bir süre önceye kadar vaka sayısına  eklemediği için bu sayıların daha fazla olduğu düşünülüyor.

 

KIRŞEHİR'DE GÜNLÜK VAKA SAYISI 16'YA DÜŞTÜ

 

Vaka sayılarının sokağa çıkma yasağından önce had safhaya ulaştığı Kırşehir'de, vaka sayılarında ciddi ölçüde düşüş yaşandı.Günlük vaka sayısının 16'ya düştüğü Kırşehir'de toplam aktif vaka ise 166 olarak kaydedildi.Hastanede toplam 19 kişinin tedavi gördüğü bunlardan 10'unun yoğun bakımda 4 hstanın ise entübe durumda olduğu öğrenildi.Vaka sayılarındaki düşüş ölüm rakamlarına da yansıdı.Son 10 günde tedavi gören hastalardan 1 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan Kırşehir'de  4 bin 300 kişinin aşılandığı belirtildi.

 

KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASINDA SON DURUM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.