Kırşehir'de Koronavirüs Vakalarına İlişkin Son Veriler

SAĞLIK 10.12.2020 - 21:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Koronavirüs Vakalarına İlişkin Son Veriler

Artan Koronavirüs vakaları ile birlikte alınan sokağa çıkma yasağı kararı Kırşehir'de sonuç vermeye başladı.

Ülke genelinde ölümcül Koronavirüs vakalarının artışı ile birlikte hafta içi saat 21:00'den ertesi gün 05:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş ayrıca hafta sonu ise tamamen sokağa çıkma yasağına tabi tutulmuştu.10 Aralık Çarşamba gününe ait son verilere göre son 24 saatlik koronavirüs verilerine göre; 5 bin 918'i semptomatik olmak üzere toplam 30 bin 424 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 220 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 15 bin 751'e, toplam vaka sayısı ise 1 milyon 748 bin 567'ye yükseldi.   KIRŞEHİR'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SONUÇ VERMEYE BAŞLADI   Sokağa çıkma yasağı kararından önce günlük vaka sayısı 220'leri, aktif vaka sayısı ise 2 bini geçen Kırşehir'de bu sayılarda düşüş yaşanmaya başladı.Sokağa çıkma yasağının ardından Kırşehir'de günlük vaka sayısı 180'e aktif aktif vaka sayısı ise 1600'lere kadar düştü.Buna rağmen ağır hasta sayısında ise artış gözleniyor.115 koronavirüs hastasının tedavi gördüğü Kırşehir'de 35 olan yoğun bakımdaki hasta sayısı 39'a yükselirken 6 hasta ise Entübe durumda.Ağır hasta sayısında olduğu gibi ölüm rakamlarında da vahim durum devam ediyor.Koronavirüs tedavisi gören günlük ortalama 5 hasta hayatını kaybediyor.   GÜNCEL YOĞUNLUK HARİTASI  
Artan Koronavirüs vakaları ile birlikte alınan sokağa çıkma yasağı kararı Kırşehir'de sonuç vermeye başladı.

Ülke genelinde ölümcül Koronavirüs vakalarının artışı ile birlikte hafta içi saat 21:00'den ertesi gün 05:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş ayrıca hafta sonu ise tamamen sokağa çıkma yasağına tabi tutulmuştu.10 Aralık Çarşamba gününe ait son verilere göre son 24 saatlik koronavirüs verilerine göre; 5 bin 918'i semptomatik olmak üzere toplam 30 bin 424 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 220 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 15 bin 751'e, toplam vaka sayısı ise 1 milyon 748 bin 567'ye yükseldi.

 

KIRŞEHİR'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SONUÇ VERMEYE BAŞLADI

 

Sokağa çıkma yasağı kararından önce günlük vaka sayısı 220'leri, aktif vaka sayısı ise 2 bini geçen Kırşehir'de bu sayılarda düşüş yaşanmaya başladı.Sokağa çıkma yasağının ardından Kırşehir'de günlük vaka sayısı 180'e aktif aktif vaka sayısı ise 1600'lere kadar düştü.Buna rağmen ağır hasta sayısında ise artış gözleniyor.115 koronavirüs hastasının tedavi gördüğü Kırşehir'de 35 olan yoğun bakımdaki hasta sayısı 39'a yükselirken 6 hasta ise Entübe durumda.Ağır hasta sayısında olduğu gibi ölüm rakamlarında da vahim durum devam ediyor.Koronavirüs tedavisi gören günlük ortalama 5 hasta hayatını kaybediyor.

 

GÜNCEL YOĞUNLUK HARİTASI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.