Kırşehir'de Koronavirüs Şüphelileri Temiz Çıktı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 16:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Koronavirüs Şüphelileri Temiz Çıktı

Türkiye'de korona virüsü vakaları ile birlikte özellikle sosyal medya üzerinden ve kulaktan kulağa yayılan iddialar da artıyor. Birçoğu asılsız olan bu iddialar Kırşehir ile ilgili de ortaya atılıyor.Özellikle Sağlık Bakanının vaka sayısındaki artış açıklamalarından sonra Sosyal medyanın da etkisiyle halk arasında yaygınlaşan ''koronavirüsü vakası'' veya ''koronavirüsten ölüm'' gibi iddiaları sizler için araştırdık. ŞÜPHELİLER TEMİZ ÇIKTI Edinilen bilgiye göre ; Kırşehir'de aralarında umreden gelen ve yurtdışı kaynaklı hastanın da olduğu 3 şüpheli , Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altına alındı.Ankara'ya gönderilen testlerde her üç hastanın numunesi de negatif çıktı.Yani şu an için Kırşehir'de tespit edilmiş bir koronavirüs vakası yok.İddia edildiği üzere koronavirüsten kaynaklı bir ölüm vakası da bulunmuyor.Söz konusu hastaların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Türkiye'de korona virüsü vakaları ile birlikte özellikle sosyal medya üzerinden ve kulaktan kulağa yayılan iddialar da artıyor.

Birçoğu asılsız olan bu iddialar Kırşehir ile ilgili de ortaya atılıyor.Özellikle Sağlık Bakanının vaka sayısındaki artış açıklamalarından sonra Sosyal medyanın da etkisiyle halk arasında yaygınlaşan ''koronavirüsü vakası'' veya ''koronavirüsten ölüm'' gibi iddiaları sizler için araştırdık.

ŞÜPHELİLER TEMİZ ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre ; Kırşehir'de aralarında umreden gelen ve yurtdışı kaynaklı hastanın da olduğu 3 şüpheli , Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altına alındı.Ankara'ya gönderilen testlerde her üç hastanın numunesi de negatif çıktı.Yani şu an için Kırşehir'de tespit edilmiş bir koronavirüs vakası yok.İddia edildiği üzere koronavirüsten kaynaklı bir ölüm vakası da bulunmuyor.Söz konusu hastaların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.