Kırşehir'de Koronavirüs Kuyruğu

YAŞAM 12.03.2021 - 21:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Koronavirüs Kuyruğu

Kırşehir'de faaliyetlerine bugün başlayan işletmede fiyatlar uygun olunca alışveriş için uzun kuyruk oluştu.

Kırşehir'de Terme Caddesi üzerinde ev eşyası ürünlerinin satıldığı mağazadaki açılışa beklenenin üzerinde katılım olunca iş yeri işletmecileri vatandaşları cadde üzerinde beklemeye aldı.     Oluşan uzun kuyruğun önüne geçemeyen işletmeciler, içeride bulunma süresi ve kişi sayısına da kısıtlama getirdi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise görevlilere kuyrukta bekleyen vatandaşlara sürekli mesafe uyarısında bulunarak, kendilerini ve başkalarını tehlikeye atmamaları konusunda uyarılarda bulundu.     İş yerinde mesafe ve kişi sayısı kuralı uygulanırken, açılışın tanıtımını yapan görevli kuyrukta bekleyen vatandaşları anonslarla sürekli uyardı. İHA
Kırşehir'de faaliyetlerine bugün başlayan işletmede fiyatlar uygun olunca alışveriş için uzun kuyruk oluştu.

Kırşehir'de Terme Caddesi üzerinde ev eşyası ürünlerinin satıldığı mağazadaki açılışa beklenenin üzerinde katılım olunca iş yeri işletmecileri vatandaşları cadde üzerinde beklemeye aldı.

 

 

Oluşan uzun kuyruğun önüne geçemeyen işletmeciler, içeride bulunma süresi ve kişi sayısına da kısıtlama getirdi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise görevlilere kuyrukta bekleyen vatandaşlara sürekli mesafe uyarısında bulunarak, kendilerini ve başkalarını tehlikeye atmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

 

İş yerinde mesafe ve kişi sayısı kuralı uygulanırken, açılışın tanıtımını yapan görevli kuyrukta bekleyen vatandaşları anonslarla sürekli uyardı.

İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.