Kırşehir'de Koronavirüs İle İlgili Son Gelişmeler

GÜNDEM 14.04.2020 - 17:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Koronavirüs İle İlgili Son Gelişmeler

Kırşehir'de Koronavirüs ile mücadele son hızla devam ederken , evde kal çağrısına da büyük oranda uyuluyor.Peki ama Türkiye'nin en az vaka görülen illerinden olan Kırşehir'de koronavirüs ile ilgili son gelişmeler ne ?

Bilindiği gibi Kırşehir ilk vaka Hasan Köysüren koronavirüse yakalanarak hayatını kaybetmişti.Daha sonra Kervansaray Mahallesinde bulunan Bir Apartman sitesinde 7 kişide koronavirüs tespit edildiği için karantinaya alınmıştı.Ayrıca Kaman'da Ebeyit Köyü de bir vakanın ardından karantinaya alınmıştı.Bu gelişmelerin ardından bu kez Medrese Mahallesinde 12 dairelik bir apartmanda 2 kişi de virüs tespit edildiği için karantina çalışması başlatıldı.Kırşehir'in koronavirüsten yaşamını yitiren ilk vakası Hasan Köysüren'in anne ve babası da tedavi altına alındı ancak annesi yine amansız virüse yenik düşerek hayatını kaybetmişti.   ŞANTİYE ALANI KARANTİNAYA ALINDI İDDİASI Kırşehir'de koronavirüs ile son gelişme Kındam'da bulunan inşaat şantiyesinde yaşandı.Koronavirüs semptomları gösteren şüpheli bir kaç kişi gözlem altına alınırken yaklaşık 80 kişinin çalıştığı şanitye alanı karantinaya alındığı iddia edildi.     BANKA ŞUBESİ KAPATILDI Kırşehir'de bulunan Ziraat Bankası merkez şubesinde ise çalışan personelde Koronavirüs şüphesi üzerine şube geçici olarak kapatıldığı , şüpheli hastanın ise gözlem altına alındığı iddia edildi. BAKAN KOCA'NIN İLLERDEKİ SON VAKA SAYILARINI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR İllerdeki vaka sayıları ile ilgili son açıklamayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmıştı.Bakan Koca bunun ardından koronavirüs yoğunluk haritasını da yayınlayarak bilgi vermişti.Bugün 17:30'da toplanacak bilim kurulunun ardında açıklama yapacak olan Fahrettin Koca'nın illerdeki son vaka sayıları ile ilgili de bilgi vermesi bekleniyor.    
Kırşehir'de Koronavirüs ile mücadele son hızla devam ederken , evde kal çağrısına da büyük oranda uyuluyor.Peki ama Türkiye'nin en az vaka görülen illerinden olan Kırşehir'de koronavirüs ile ilgili son gelişmeler ne ?

Bilindiği gibi Kırşehir ilk vaka Hasan Köysüren koronavirüse yakalanarak hayatını kaybetmişti.Daha sonra Kervansaray Mahallesinde bulunan Bir Apartman sitesinde 7 kişide koronavirüs tespit edildiği için karantinaya alınmıştı.Ayrıca Kaman'da Ebeyit Köyü de bir vakanın ardından karantinaya alınmıştı.Bu gelişmelerin ardından bu kez Medrese Mahallesinde 12 dairelik bir apartmanda 2 kişi de virüs tespit edildiği için karantina çalışması başlatıldı.Kırşehir'in koronavirüsten yaşamını yitiren ilk vakası Hasan Köysüren'in anne ve babası da tedavi altına alındı ancak annesi yine amansız virüse yenik düşerek hayatını kaybetmişti.

 

ŞANTİYE ALANI KARANTİNAYA ALINDI İDDİASI

Kırşehir'de koronavirüs ile son gelişme Kındam'da bulunan inşaat şantiyesinde yaşandı.Koronavirüs semptomları gösteren şüpheli bir kaç kişi gözlem altına alınırken yaklaşık 80 kişinin çalıştığı şanitye alanı karantinaya alındığı iddia edildi.

 

 

BANKA ŞUBESİ KAPATILDI

Kırşehir'de bulunan Ziraat Bankası merkez şubesinde ise çalışan personelde Koronavirüs şüphesi üzerine şube geçici olarak kapatıldığı , şüpheli hastanın ise gözlem altına alındığı iddia edildi.

BAKAN KOCA'NIN İLLERDEKİ SON VAKA SAYILARINI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

İllerdeki vaka sayıları ile ilgili son açıklamayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmıştı.Bakan Koca bunun ardından koronavirüs yoğunluk haritasını da yayınlayarak bilgi vermişti.Bugün 17:30'da toplanacak bilim kurulunun ardında açıklama yapacak olan Fahrettin Koca'nın illerdeki son vaka sayıları ile ilgili de bilgi vermesi bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.