Kırşehir'de Korona Denetimi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2020 - 12:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Korona Denetimi

Büyükşehirlere getirilen giriş çıkış yasağı ile birlikte Ankara-Kayseri karayolu ve şehir içi denetimler de sıklaştırıldı. Kırşehir konumu itibariyle doğu ile batı arasında bir geçiş güzergahı.Günde yaklaşık 20 bin aracın geçtiği Ankara-Kayseri karayolu üzerinde alınan tedbirler kapsamında, uygulama noktaları oluşturuldu. Polis ve jandarma tarafından araçlar, durdurulurken, sürücü ve yolcuların kimlikleri kontrol edilip, ateşi ölçülüyor. Ekipler, koronavirüse karşı uyarıda da bulunarak, tedbirli olunması gerektiğini belirtiyor.  ŞEHİR İÇİNDE DE DENETİM Çok sayıda aracın geçiş güzergahı olarak kullandığı Ankara-Kayseri karayolunun yanıbaşında bulunan Kırşehir kent merkezinde de denetimler sıklaştırıldı. Şehir merkezinde kontrol noktaları oluşturan trafik polisi ekipleri araçtaki vatandaşlara bir takım sorular yönelterek bunlar hakkında rapor tuttu.Yapılan denetimler nedeniyle bazı noktalarda uzun kuyruklar oluştu.

Büyükşehirlere getirilen giriş çıkış yasağı ile birlikte Ankara-Kayseri karayolu ve şehir içi denetimler de sıklaştırıldı.

Kırşehir konumu itibariyle doğu ile batı arasında bir geçiş güzergahı.Günde yaklaşık 20 bin aracın geçtiği Ankara-Kayseri karayolu üzerinde alınan tedbirler kapsamında, uygulama noktaları oluşturuldu. Polis ve jandarma tarafından araçlar, durdurulurken, sürücü ve yolcuların kimlikleri kontrol edilip, ateşi ölçülüyor. Ekipler, koronavirüse karşı uyarıda da bulunarak, tedbirli olunması gerektiğini belirtiyor. 

ŞEHİR İÇİNDE DE DENETİM

Çok sayıda aracın geçiş güzergahı olarak kullandığı Ankara-Kayseri karayolunun yanıbaşında bulunan Kırşehir kent merkezinde de denetimler sıklaştırıldı.

Şehir merkezinde kontrol noktaları oluşturan trafik polisi ekipleri araçtaki vatandaşlara bir takım sorular yönelterek bunlar hakkında rapor tuttu.Yapılan denetimler nedeniyle bazı noktalarda uzun kuyruklar oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.