Kırşehir'de Korkunç İş Yeri Kazasında 1 Kişi Öldü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2016 - 08:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Korkunç İş Yeri Kazasında 1 Kişi Öldü

 Petlas Lastik fabrikasında makine operatörü olarak çalışan Adem Karahan (27), iş yerinde geçirdiği kazada hayatını kaybetti.   Olay, saat 20.30 sıralarında, Gölhisar Mahallesi'ndeki lastik fabrikasında meydana geldi. Görgü tanıkları, iş yerinde bethof olarak tanımlanan mikser makinesine lastik karışımı verdiği sırada Karahan'ın bir anlık dalgınlık sonucu kafasını makineye kaptırdığını iddia etti. Karahan’ın boynunun kırıldığı ve olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ambulansı ile AhiEvran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Adem Karahan’ın cenazesi, gece saatlerinde adli işlemler için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kırşehir emniyetinin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. Petrol İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer, yaşanan olayın üzücü olduğunu ve 20 yıllık bir aradan sonra ilk kez bir işçinin hayatını kaybettiğini söyledi. Sefer, “Fabrika yönetiminin hemen müdahalede bulunması bizleri sevindirse de boynunun kırıldığını öğrendiğimiz Adem Karahan için yapacak pek bir şey kalmadı. Bizler de işçi kardeşlerimizin haklarını korumak adına otopsi sonucunu bekliyoruz ve bu durumdan bir ihmal olmadığını düşünmek istiyoruz” dedi. Fabrika yönetimi ise yaşanan olayla ilgili açıklamada bulunmadı.
 Petlas Lastik fabrikasında makine operatörü olarak çalışan Adem Karahan (27), iş yerinde geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

  Olay, saat 20.30 sıralarında, Gölhisar Mahallesi'ndeki lastik fabrikasında meydana geldi. Görgü tanıkları, iş yerinde bethof olarak tanımlanan mikser makinesine lastik karışımı verdiği sırada Karahan'ın bir anlık dalgınlık sonucu kafasını makineye kaptırdığını iddia etti. Karahan’ın boynunun kırıldığı ve olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ambulansı ile AhiEvran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Adem Karahan’ın cenazesi, gece saatlerinde adli işlemler için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kırşehir emniyetinin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. Petrol İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer, yaşanan olayın üzücü olduğunu ve 20 yıllık bir aradan sonra ilk kez bir işçinin hayatını kaybettiğini söyledi. Sefer, “Fabrika yönetiminin hemen müdahalede bulunması bizleri sevindirse de boynunun kırıldığını öğrendiğimiz Adem Karahan için yapacak pek bir şey kalmadı. Bizler de işçi kardeşlerimizin haklarını korumak adına otopsi sonucunu bekliyoruz ve bu durumdan bir ihmal olmadığını düşünmek istiyoruz” dedi. Fabrika yönetimi ise yaşanan olayla ilgili açıklamada bulunmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.