Kırşehir'de Kira Bedelleri 3 Bin TL'ye Ulaştı

EKONOMİ 05.10.2021 - 12:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kira Bedelleri 3 Bin TL'ye Ulaştı

Kırşehir'de kiralık daire fiyatları 3 bin TL'ye ulaştı.En ucuz kiralık daireler ise 500 TL'nin üzerinde.

Türkiye'nin nüfusuna oranla en fazla sığınmacı barındıran şehirleri arasında bulunan Kırşehir'de, yüz yüze eğitimin de başlamasıyla birlikte kiralık daire fiyatları da uçuşa geçti.Kırşehir'in gayrimenkul değeri açısından en pahalı lokasyonu olarak bilinen Kentpark'ta daire kiraları 3 bin TL'ye ulaştı.   70 METREKARE DAİRE 3 BİN TL Daha önce Kırşehir'de ev fiyatlarının 1 milyon 250 bin TL'ye ulaştığını sizlerle paylaşmıştık.İnternet ilanları üzerinden bu kez de kiraları inceledik.Daha önce daire olarak nitelendirilen konutların yerini artık eşyalı ve eşyasız residans ilanları almaya başladı.Rezidans olarak nitelendirilen ve şehir merkezinde buluna bu konutlar fahiş kira fiyatları ile de dikkat çekiyor.Talep edilen kira bedelleri ile Kırşehir büyükşehirlerle yarışır pozisyona geldi.   Kentpark'ta bulunan ve net kullanım alanı 70 metrekare olan bu ev için istenen kira bedeli 3 Bin TL. Terme Caddesi'ne bulunan ve net kullanım alanı 70 metrekare olan bu konut için istenen kira bedeli ise 2 bin 750 TL.   Menekşe Düğün Salonu arazisi üzerine yapılan yeni binada bulunan ve net kullanım alanı 70 metrekare olan bu daire için istenen bedel 2 bin 200 TL.   Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan ve net kullanım alanı 110 metrekare olan bu ev için istenen kira bedeli ise 2 bin 50 TL.   Kentpark civarında bulunan ve 175 metrekare olan bu boş ev için istenen kira bedeli ise 2 bin TL.   Ahievran Mahallesinde 150 metrekarelik net kullanım alanına sahip bu ev için istenen kira da 2 bin TL   Adliye civarında bulunduğu belirtilen bu 160 metrekarelik konut için istenen kira ücreti ise 1 900 TL.     Yine Ahi Evran Mahallesi'nde net kullanım alanı 125 metrekare olan bu daire için istenen fiyat ise 1 700 TL.   Verilen ilanlar arasında en ucuz ilan ise Kervansaray Mahallesi'ne ve ücreti 550 TL.Dairenin net kullanım alanı 96 metrekare ve  içinde de bir hyli eksiklik görünüyor.
Kırşehir'de kiralık daire fiyatları 3 bin TL'ye ulaştı.En ucuz kiralık daireler ise 500 TL'nin üzerinde.

Türkiye'nin nüfusuna oranla en fazla sığınmacı barındıran şehirleri arasında bulunan Kırşehir'de, yüz yüze eğitimin de başlamasıyla birlikte kiralık daire fiyatları da uçuşa geçti.Kırşehir'in gayrimenkul değeri açısından en pahalı lokasyonu olarak bilinen Kentpark'ta daire kiraları 3 bin TL'ye ulaştı.

 

70 METREKARE DAİRE 3 BİN TL

Daha önce Kırşehir'de ev fiyatlarının 1 milyon 250 bin TL'ye ulaştığını sizlerle paylaşmıştık.İnternet ilanları üzerinden bu kez de kiraları inceledik.Daha önce daire olarak nitelendirilen konutların yerini artık eşyalı ve eşyasız residans ilanları almaya başladı.Rezidans olarak nitelendirilen ve şehir merkezinde buluna bu konutlar fahiş kira fiyatları ile de dikkat çekiyor.Talep edilen kira bedelleri ile Kırşehir büyükşehirlerle yarışır pozisyona geldi.

 

Kentpark'ta bulunan ve net kullanım alanı 70 metrekare olan bu ev için istenen kira bedeli 3 Bin TL.

Terme Caddesi'ne bulunan ve net kullanım alanı 70 metrekare olan bu konut için istenen kira bedeli ise 2 bin 750 TL.

 

Menekşe Düğün Salonu arazisi üzerine yapılan yeni binada bulunan ve net kullanım alanı 70 metrekare olan bu daire için istenen bedel 2 bin 200 TL.

 

Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan ve net kullanım alanı 110 metrekare olan bu ev için istenen kira bedeli ise 2 bin 50 TL.

 

Kentpark civarında bulunan ve 175 metrekare olan bu boş ev için istenen kira bedeli ise 2 bin TL.

 

Ahievran Mahallesinde 150 metrekarelik net kullanım alanına sahip bu ev için istenen kira da 2 bin TL

 

Adliye civarında bulunduğu belirtilen bu 160 metrekarelik konut için istenen kira ücreti ise 1 900 TL.

 

 

Yine Ahi Evran Mahallesi'nde net kullanım alanı 125 metrekare olan bu daire için istenen fiyat ise 1 700 TL.

 

Verilen ilanlar arasında en ucuz ilan ise Kervansaray Mahallesi'ne ve ücreti 550 TL.Dairenin net kullanım alanı 96 metrekare ve  içinde de bir hyli eksiklik görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.