Kırşehir'de Kır Düğün Salonunda Yeni Konsept

YAŞAM 28.12.2020 - 22:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kır Düğün Salonunda Yeni Konsept

Kırşehir'de kır düğün salonu konseptine bir yenisi daha eklendi.

Özellikle pandemi ile birlikte açık hava düğün alanlarına olan ihtiyaç da arttı.Kırşehir'de yapımı tamamlanan ve 2021 yılı düğün sezonunda hizmete girecek olan Almira Toy Park Düğün Salonu-Restoran-Kafe , düğün konseptine yeni bir soluk getirekecek.     Genç İş adamı Ufuk Cengiz tarafından Ankara-Kayseri karayolu Kırşehir Koleji üzerinde bulunan 14 dönümlük araziye yapılan Almira Toy Park düğün salonu aynı zamanda restoran ve kafe hizmeti de verecek.     Yıl boyu restoran - kafe olarak faaliyet gösterecek mekanda yazları özel günler, nişan ve düğün törenleri unutulmayacak güzellikte geçecek.     Düğün ve nişan gibi özel günlerin yanında konserler, festivaller ve fuarlar da düzenleyeceğini belirten Ufuk Cengiz, şehrin sosyal ve kültürel etkinliklerine katkıda bulunacağını belirtiyor.     2021 Düğün Sezonu için rezervasyonlara başlayan Almira Toy Park Düğün Salonu - Restoran  - Kafe 'ye 0541 544 1453 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Kırşehir'de kır düğün salonu konseptine bir yenisi daha eklendi.

Özellikle pandemi ile birlikte açık hava düğün alanlarına olan ihtiyaç da arttı.Kırşehir'de yapımı tamamlanan ve 2021 yılı düğün sezonunda hizmete girecek olan Almira Toy Park Düğün Salonu-Restoran-Kafe , düğün konseptine yeni bir soluk getirekecek.

 

 

Genç İş adamı Ufuk Cengiz tarafından Ankara-Kayseri karayolu Kırşehir Koleji üzerinde bulunan 14 dönümlük araziye yapılan Almira Toy Park düğün salonu aynı zamanda restoran ve kafe hizmeti de verecek.

 

 

Yıl boyu restoran - kafe olarak faaliyet gösterecek mekanda yazları özel günler, nişan ve düğün törenleri unutulmayacak güzellikte geçecek.

 

 

Düğün ve nişan gibi özel günlerin yanında konserler, festivaller ve fuarlar da düzenleyeceğini belirten Ufuk Cengiz, şehrin sosyal ve kültürel etkinliklerine katkıda bulunacağını belirtiyor.

 

 

2021 Düğün Sezonu için rezervasyonlara başlayan Almira Toy Park Düğün Salonu - Restoran  - Kafe 'ye 0541 544 1453 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.