Kırşehir'de ki Öğrencilerin Dikkatine !

EĞİTİM 29.05.2020 - 10:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de ki Öğrencilerin Dikkatine !

Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir'de bulunan tüm öğrencilere bilgisayar laboratuvarlarını açtı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nden yapılan açıklamada , eğitimlerini uzaktan sağlayan öğrencilerin bilgisayar ihtiyacı ve internet sıkıntısını en aza indirmek amacıyla bilgisayar laboratuvalarının Kırşehir'de bulunan tüm öğrencilere açıldığı bildirildi.   Açıklamada şu ifadelere yer verildi,  ''Öğrenciler, Merkez Yerleşke (Bağbaşı) Fen Edebiyat Fakültemizde bulunan bilgisayar laboratuvarlarını rezervasyon.ahievran.edu.tr adresinden kayıt oluşturarak hafta içi 09:00 ile 17.00 saatleri arasında kullanabilecekler.'' denildi.     Konu ile ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin öğrenci odaklı çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ve öğrencilerinin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını dile getirdi. Öğrencilerin bu sistem sayesinde hem ödevlerini, hem çalışmalarını hem de sınavlarını kolay bir şekilde yapabileceklerini anlatan Rektör Karakaya, ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde eğitim camiası olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalıştıklarını vurguladı.
Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir'de bulunan tüm öğrencilere bilgisayar laboratuvarlarını açtı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nden yapılan açıklamada , eğitimlerini uzaktan sağlayan öğrencilerin bilgisayar ihtiyacı ve internet sıkıntısını en aza indirmek amacıyla bilgisayar laboratuvalarının Kırşehir'de bulunan tüm öğrencilere açıldığı bildirildi.

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi,  ''Öğrenciler, Merkez Yerleşke (Bağbaşı) Fen Edebiyat Fakültemizde bulunan bilgisayar laboratuvarlarını rezervasyon.ahievran.edu.tr adresinden kayıt oluşturarak hafta içi 09:00 ile 17.00 saatleri arasında kullanabilecekler.'' denildi.

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin öğrenci odaklı çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ve öğrencilerinin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını dile getirdi. Öğrencilerin bu sistem sayesinde hem ödevlerini, hem çalışmalarını hem de sınavlarını kolay bir şekilde yapabileceklerini anlatan Rektör Karakaya, ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde eğitim camiası olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalıştıklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.