Kırşehir'de Kar ve Tipi Etkili Oluyor

YAŞAM 11.03.2022 - 08:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kar ve Tipi Etkili Oluyor

Kırşehir'de gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar ve tipi nedeniyle ulaşımda olumsuzluk yaşanıyor.

    Gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar ve tipi nedeniyle Ankara-Kayseri Karayolu beyaza büründü.     Kar ve tipinin etkili olması nedeniyle karayollarında görüş mesafesi bir hayli düştü.Ulaşımın güçlükle sağlandığı Kırşehir-Mucur Karayolu , Karayolları tarafından bir süre trafiğe kapatıldı.   Konu ile ilgili açıklmada bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü , '' Kırşehir- Mucur Devlet Yolu 84 - 96. km'ler ( Petlas - Mucur ) arası tüm araçlar için trafiğe kapatılmıştır.'' açıklamasında bulundu.Daha sonra ise yine Karayolları Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada , '' Güzergâh tüm araçların ulaşımına açılmıştır'' denildi.   Karayolları ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarına devam ediyor.    
Kırşehir'de gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar ve tipi nedeniyle ulaşımda olumsuzluk yaşanıyor.

 

 

Gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar ve tipi nedeniyle Ankara-Kayseri Karayolu beyaza büründü.

 

 

Kar ve tipinin etkili olması nedeniyle karayollarında görüş mesafesi bir hayli düştü.Ulaşımın güçlükle sağlandığı Kırşehir-Mucur Karayolu , Karayolları tarafından bir süre trafiğe kapatıldı.

 


Konu ile ilgili açıklmada bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü , '' Kırşehir- Mucur Devlet Yolu 84 - 96. km'ler ( Petlas - Mucur ) arası tüm araçlar için trafiğe kapatılmıştır.'' açıklamasında bulundu.Daha sonra ise yine Karayolları Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada , '' Güzergâh tüm araçların ulaşımına açılmıştır'' denildi.

 


Karayolları ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.