Kırşehir'de Kar İle Mücadele Çalışmaları

31.01.2023 - 23:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kar İle Mücadele Çalışmaları

Kırşehir'de gece saatlerinden itibaren etkili olan ve öğlen saatlerine kadar devam yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 54 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kırşehir İl Özel idaresi'nden yapılan bilgilendirmede, Akçakent’te 20, Boztepe’de 14, Kaman’da 9 ve Akpınar ilçesinde 11 köy olmak üzere Kırşehir genelinde toplam 54 köy yolu ulaşıma kapandığı belirtildi.     Kapalı olan köy yollarını açmak için 31 araç ve 48 personelle çalışma gerçekleştirildi.     Öte yandan köyde hasta olan vatandaşlara ulaşmaya çalışan ambulanslar da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaldı.     Yolda kalan ambulansı çıkarmaya çalışan sağlık çalışanlarına köylüler de yardım etti.
Kırşehir'de gece saatlerinden itibaren etkili olan ve öğlen saatlerine kadar devam yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 54 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kırşehir İl Özel idaresi'nden yapılan bilgilendirmede, Akçakent’te 20, Boztepe’de 14, Kaman’da 9 ve Akpınar ilçesinde 11 köy olmak üzere Kırşehir genelinde toplam 54 köy yolu ulaşıma kapandığı belirtildi.

 

 

Kapalı olan köy yollarını açmak için 31 araç ve 48 personelle çalışma gerçekleştirildi.

 

 

Öte yandan köyde hasta olan vatandaşlara ulaşmaya çalışan ambulanslar da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaldı.

 

 

Yolda kalan ambulansı çıkarmaya çalışan sağlık çalışanlarına köylüler de yardım etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.