Kırşehir'de Kahve İçen Atatürk Heykeli

KÜLTÜR 01.05.2020 - 22:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kahve İçen Atatürk Heykeli

Şehir girişindeki dev Atatürk Portresinin ardından bu kez de kahve içen Atatürk Heykeli Kırşehir'de sergilenmeye başladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Atatürk'ün hatırasının yaşatılması adına Kırşehir'de şehir girişine dev Atatürk portresi yerleştirilmişti.Büyük ilgi gören Portre 7'den 70'e özellikle şehir dışından gelen ve Kırşehir'e misafir olan vatandaşların büyük ilgisini çekmişti.Dev portrenin ardından bu ke de kahve içen Atatürk Heykeli Kırşehir'de sergilenmeye başladı.   Mustafa Kemal Atatürk'ün eşsiz fotoğrafından esinlenerek yapılan heykel , Kırşehir'de faaliyet gösteren Venta Makinenin sahibi Fatih Aydın tarafından Kırşehir Belediyesine hediye edildi.   Ahi Evran Külliyesinin girişine yerleştirilen heykel şehrin muhtelif yerlerinde sergilenecek.Hatıra fotoğrafı çekmek isteyenler şimdiden heykele büyük ilgi göstermeye başladı.  
Şehir girişindeki dev Atatürk Portresinin ardından bu kez de kahve içen Atatürk Heykeli Kırşehir'de sergilenmeye başladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Atatürk'ün hatırasının yaşatılması adına Kırşehir'de şehir girişine dev Atatürk portresi yerleştirilmişti.Büyük ilgi gören Portre 7'den 70'e özellikle şehir dışından gelen ve Kırşehir'e misafir olan vatandaşların büyük ilgisini çekmişti.Dev portrenin ardından bu ke de kahve içen Atatürk Heykeli Kırşehir'de sergilenmeye başladı.

 

Mustafa Kemal Atatürk'ün eşsiz fotoğrafından esinlenerek yapılan heykel , Kırşehir'de faaliyet gösteren Venta Makinenin sahibi Fatih Aydın tarafından Kırşehir Belediyesine hediye edildi.

 

Ahi Evran Külliyesinin girişine yerleştirilen heykel şehrin muhtelif yerlerinde sergilenecek.Hatıra fotoğrafı çekmek isteyenler şimdiden heykele büyük ilgi göstermeye başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.