Kırşehir'de Kadir Gecesi Coşkusu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2016 - 11:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kadir Gecesi Coşkusu

Kadir Gecesi'nde,  binlerce Kırşehirli  Teravih namazı için Ahi Evran Külliyesi'nde  bir araya geldi. Dün akşam oruçlarını açan vatandaşlar Ahi Evran Külliyesi'ne akın etti.Teravih namazı öncesi Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Şahin ise açık havada binlerce Kırşehirliye Kadir Gecesi ve Ramazan Ayı'nın önemini vurgulayan vaaz verdi.   Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Şahin Ahi Evran Meydanı'ndaki atmosferin kendisini çok etkilediğini, hava müsait olursa bayram namazının da bu meydanda kılınacağı bilgisini de verdi.Teravih namazının ardından İlahi ekibini de dinleyen vatandaşlar daha sonra tesbih namazı da kıldı.
Kadir Gecesi'nde,  binlerce Kırşehirli  Teravih namazı için Ahi Evran Külliyesi'nde  bir araya geldi.

Dün akşam oruçlarını açan vatandaşlar Ahi Evran Külliyesi'ne akın etti.Teravih namazı öncesi Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Şahin ise açık havada binlerce Kırşehirliye Kadir Gecesi ve Ramazan Ayı'nın önemini vurgulayan vaaz verdi.

  Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Şahin Ahi Evran Meydanı'ndaki atmosferin kendisini çok etkilediğini, hava müsait olursa bayram namazının da bu meydanda kılınacağı bilgisini de verdi.Teravih namazının ardından İlahi ekibini de dinleyen vatandaşlar daha sonra tesbih namazı da kıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.