Kırşehir'de Jandarmayı Şaşkına Çeviren Görüntü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2019 - 19:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Jandarmayı Şaşkına Çeviren Görüntü

Kaman'a bağlı Savcılı Büyükoba Köyünde bir kahvehaneye giren jandarma ekipleri karşılaştıkları görüntü ile şaşkına döndü. Kırşehir Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri Savcılı Büyükoba Köy meydanında bulunan bir kahvehaneye gitti.Burada gördükleri bir şarjmatik cihazından şüphelenen ekipler cihazı incelemeye başladı. Üst kısmında büyük ekran bulunan cihazı inceleyen ekipler, bunun 'slot' kumar makinesi olduğunu belirledi. Üzerinde teknik değişiklikler yapılarak, kumar makinesine dönüştürülen cihaza el konulurken, kumar oynattığı iddia edilen kahvehane sahileri O.E. ve F.E. hakkında yasal işlem yapıldı.

Kaman'a bağlı Savcılı Büyükoba Köyünde bir kahvehaneye giren jandarma ekipleri karşılaştıkları görüntü ile şaşkına döndü.

Kırşehir Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri Savcılı Büyükoba Köy meydanında bulunan bir kahvehaneye gitti.Burada gördükleri bir şarjmatik cihazından şüphelenen ekipler cihazı incelemeye başladı. Üst kısmında büyük ekran bulunan cihazı inceleyen ekipler, bunun 'slot' kumar makinesi olduğunu belirledi. Üzerinde teknik değişiklikler yapılarak, kumar makinesine dönüştürülen cihaza el konulurken, kumar oynattığı iddia edilen kahvehane sahileri O.E. ve F.E. hakkında yasal işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.