Kırşehir'de İŞKUR Aracılığı İle 116 Personel Alınacak

GÜNDEM 20.09.2021 - 20:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de İŞKUR Aracılığı İle 116 Personel Alınacak

Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğü vasıtasıyla okullarda görevlendirilmek üzere 111 , Müftülük'te görevlendirilmek üzere 5 personel alımı yapılacak.

Kırşehir İşkur İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Toplum Yararına Programlar çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda görevlendirilmek üzere çevre düzenlemesi,bakım ve onarım ile temizlik personeli alımı yapılacak.Toplam 111 kişinin alınacağı programın 9 ay sürecek ve personel maaşları ve sigortaları devlet tarafından yatırılacak.Aynı Program kapsamında İŞKUR aracılığıyla camilerde görevlendirilmek üzere 5 çevre temizliği personeli istihdam edilecek.Bu programın süresi ise toplam 6 ay olacak.Her iki personel alımı için başvurular ise 20 Eylül 2021 ile 24 Eylül 2021 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, esube.iskur,gov.tr ve alo 170'ten yapılabilecek.   KAFADA SORU İŞARETLERİ OLUŞTU Öte yandan toplam 116 personel alımı ile ilgili yayınlanan ilanlarda seçim şekliyle ilgili herhangi bir açıklamaya ise yer verilmedi.Daha önce noter huzurunda kura ile yapılan seçimlerin nasıl yapılacağı ise merak konusu.İŞKUR'a yapılan başvurular arasında değerlendirme yapılırken noter huzurunda kura çekimi yapılmadığı takdirde İŞKUR'daki seçimler ile ilgili bir çok iddia ortaya atılması gündemde. İŞTE O İLANLAR  
Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğü vasıtasıyla okullarda görevlendirilmek üzere 111 , Müftülük'te görevlendirilmek üzere 5 personel alımı yapılacak.

Kırşehir İşkur İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Toplum Yararına Programlar çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda görevlendirilmek üzere çevre düzenlemesi,bakım ve onarım ile temizlik personeli alımı yapılacak.Toplam 111 kişinin alınacağı programın 9 ay sürecek ve personel maaşları ve sigortaları devlet tarafından yatırılacak.Aynı Program kapsamında İŞKUR aracılığıyla camilerde görevlendirilmek üzere 5 çevre temizliği personeli istihdam edilecek.Bu programın süresi ise toplam 6 ay olacak.Her iki personel alımı için başvurular ise 20 Eylül 2021 ile 24 Eylül 2021 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, esube.iskur,gov.tr ve alo 170'ten yapılabilecek.

 

KAFADA SORU İŞARETLERİ OLUŞTU

Öte yandan toplam 116 personel alımı ile ilgili yayınlanan ilanlarda seçim şekliyle ilgili herhangi bir açıklamaya ise yer verilmedi.Daha önce noter huzurunda kura ile yapılan seçimlerin nasıl yapılacağı ise merak konusu.İŞKUR'a yapılan başvurular arasında değerlendirme yapılırken noter huzurunda kura çekimi yapılmadığı takdirde İŞKUR'daki seçimler ile ilgili bir çok iddia ortaya atılması gündemde.

İŞTE O İLANLAR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.