Kırşehir'de İnşaattan Düşen Müteahhit Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ 11.11.2022 - 14:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de İnşaattan Düşen Müteahhit Hayatını Kaybetti

Kırşehir'de, kendisine ait inşaatı denetlemek isterken yüksekten düşen müteahhit Durmuş Erdem hayatını kaybetti.

İş Kazası Kervansaray Mahallesi, 185. sokakta meydana geldi.Er-Ulaş firması adı altında Kırşehir'de faaliyet gösteren 56 yaşındaki Umut Erdem, denetlemek için üst katlarına çıktığı kendisine ait inşaattan dengesini kaybederek zemine düştü. Çevredekilerin olayı bildirmesi ile birlikte olay yerine acil servis ekipleri sevk edildi.Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Durmuş Erdem'in cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Erdem'in Akçakent İlçesi Taşlıoluk Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Kırşehir'de, kendisine ait inşaatı denetlemek isterken yüksekten düşen müteahhit Durmuş Erdem hayatını kaybetti.

İş Kazası Kervansaray Mahallesi, 185. sokakta meydana geldi.Er-Ulaş firması adı altında Kırşehir'de faaliyet gösteren 56 yaşındaki Umut Erdem, denetlemek için üst katlarına çıktığı kendisine ait inşaattan dengesini kaybederek zemine düştü.

Çevredekilerin olayı bildirmesi ile birlikte olay yerine acil servis ekipleri sevk edildi.Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Durmuş Erdem'in cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Erdem'in Akçakent İlçesi Taşlıoluk Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.