Kırşehir'de İlk Temel Atıldı

GÜNDEM 25.10.2022 - 20:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de İlk Temel Atıldı

250 bin konut kapsamında Kırşehir'in de aralarında olduğu 17 ilde 5 bin konut için ilk temel atma töreni gerçekleştirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 250 bin sosyal konut projesinin ilk 5 binlik etabının temel atma törenlerinin 25 Ekim'de gerçekleştirileceği açıklanmıştı.Aralarında Kırşehir'in de olduğu temel atma programı kapsamında Çiçekdağı'nda 205, Mucur'da ise 253 konutluk projelerin temel atma töreninin gerçekleştirileceği belirtilmişti.     Çiçekdağı'ndaki temel atma törenine Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, MHP KIreşhir İl Başkanı Arif Kılıç, Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ve diğer protokol üyeleri katıldı.     PROJELER YENİ DEĞİL Ancak temel atma töreni gerçekleştirilecek olan projelerden Mucur'daki 253 konutun daha önce yapımı tamamlanan ve elde kalan konutlar olduğu öğrenilirken temel atma töreni gerçekleştirilen Çiçekdağı'ndaki konutların ise yaklaşık 6 ay önce başlayan 3. etap konutları olduğu ortaya çıktı.    
250 bin konut kapsamında Kırşehir'in de aralarında olduğu 17 ilde 5 bin konut için ilk temel atma töreni gerçekleştirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 250 bin sosyal konut projesinin ilk 5 binlik etabının temel atma törenlerinin 25 Ekim'de gerçekleştirileceği açıklanmıştı.Aralarında Kırşehir'in de olduğu temel atma programı kapsamında Çiçekdağı'nda 205, Mucur'da ise 253 konutluk projelerin temel atma töreninin gerçekleştirileceği belirtilmişti.

 

 

Çiçekdağı'ndaki temel atma törenine Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, MHP KIreşhir İl Başkanı Arif Kılıç, Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ve diğer protokol üyeleri katıldı.

 

 

PROJELER YENİ DEĞİL

Ancak temel atma töreni gerçekleştirilecek olan projelerden Mucur'daki 253 konutun daha önce yapımı tamamlanan ve elde kalan konutlar olduğu öğrenilirken temel atma töreni gerçekleştirilen Çiçekdağı'ndaki konutların ise yaklaşık 6 ay önce başlayan 3. etap konutları olduğu ortaya çıktı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.