Kırşehir'de İlk Kez, ''Buharla'' Araç Yıkama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2016 - 16:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de İlk Kez, ''Buharla'' Araç Yıkama

Kırşehirli girişimciler Fatih Başer ve Recep Gülcü, araç yıkamalarında meydana gelen dezenfarmosyonların önüne geçebilmek için, buharlı araç yıkama merkezi kurdular. Araç iç, dış ve motor temizliğinin de yapılabildiği yıkama merkezinde, herhangi bir kimyasal malzeme kullanılmazken buharlı basınç teknolojisiyle normal yıkamalar sonucu araç boyasının aşınması ve zamanla solması gibi problemlerin önüne geçilecek.Yıkama sonrası araç yüzeyinde herhangi bir ıslaklık kalmıyor.Basınçlı buhar sayesinde araç üzerindeki çamur sökülerek değil, çözülerek temizleniyor. Motor içi temizliği için en uygun yöntem olan basınçlı buhar teknolojisi, araç içi temizlik ve hijyeninde de en iyi sonucu veriyor.Basınçlı buhar ile araç içi bakteri ve mikroplardan arındırılıyor bunu yanında herhangi bir ıslaklık olmadan araç içi temizlik de sağlanıyor. Süel Sigorta'nın sahibi Fatih Başer,Yeni Sanayi yolu üzerinde kurdukları, Araç bakım ve ekspertizlik hizmetinin de verileceği Aydost Computest merkezine tüm Kırşehirlileri beklediklerini belirtti.
Kırşehirli girişimciler Fatih Başer ve Recep Gülcü, araç yıkamalarında meydana gelen dezenfarmosyonların önüne geçebilmek için, buharlı araç yıkama merkezi kurdular.

Araç iç, dış ve motor temizliğinin de yapılabildiği yıkama merkezinde, herhangi bir kimyasal malzeme kullanılmazken buharlı basınç teknolojisiyle normal yıkamalar sonucu araç boyasının aşınması ve zamanla solması gibi problemlerin önüne geçilecek.Yıkama sonrası araç yüzeyinde herhangi bir ıslaklık kalmıyor.Basınçlı buhar sayesinde araç üzerindeki çamur sökülerek değil, çözülerek temizleniyor.

Motor içi temizliği için en uygun yöntem olan basınçlı buhar teknolojisi, araç içi temizlik ve hijyeninde de en iyi sonucu veriyor.Basınçlı buhar ile araç içi bakteri ve mikroplardan arındırılıyor bunu yanında herhangi bir ıslaklık olmadan araç içi temizlik de sağlanıyor.

Süel Sigorta'nın sahibi Fatih Başer,Yeni Sanayi yolu üzerinde kurdukları, Araç bakım ve ekspertizlik hizmetinin de verileceği Aydost Computest merkezine tüm Kırşehirlileri beklediklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.