Kırşehir'de İkinci El Eşya Alım Satımına Düzenleme

ASAYİŞ 20.03.2022 - 12:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de İkinci El Eşya Alım Satımına Düzenleme

Kırşehir Valiliği , artan hırsızlık vakalarını azaltmak ve hırsızlık vakalarının faillerinin bulunmasını kolaylaştırmak için ikinci el eşya alım satımına düzenleme getirdi.

Kırşehir Valiliği son dönemde artan hırsızlık olaylarının faillerinin daha kolay bulunması ve hırsızlık olaylarında caydırıcılık oluşturması için ikinci el eşya alım satımlarına ilişkin düzenleme getirdi.Düzenleme kapsamında ikinci el eşya alım satımı yapan iş yerlerinin aldıkları eşyayı resmi olarak belgeleyen resmi evrak düzenlemesi gerektiği yönünde karar alındı.Ayrıca ikinci eşya alınan kişinin kimlik bilgilerinin alınması ve taahhütname imzalanması ile birlikte alım satım belgesi olması buna ek olarak ikinci el eşya alım satımı yapan iş yerlerinin güvenlik kamerası olması zorunluluğu getirildiği bildirildi.   İŞTE VALİLİK TARAFINDAN ALINAN O KARARLAR :  
Kırşehir Valiliği , artan hırsızlık vakalarını azaltmak ve hırsızlık vakalarının faillerinin bulunmasını kolaylaştırmak için ikinci el eşya alım satımına düzenleme getirdi.

Kırşehir Valiliği son dönemde artan hırsızlık olaylarının faillerinin daha kolay bulunması ve hırsızlık olaylarında caydırıcılık oluşturması için ikinci el eşya alım satımlarına ilişkin düzenleme getirdi.Düzenleme kapsamında ikinci el eşya alım satımı yapan iş yerlerinin aldıkları eşyayı resmi olarak belgeleyen resmi evrak düzenlemesi gerektiği yönünde karar alındı.Ayrıca ikinci eşya alınan kişinin kimlik bilgilerinin alınması ve taahhütname imzalanması ile birlikte alım satım belgesi olması buna ek olarak ikinci el eşya alım satımı yapan iş yerlerinin güvenlik kamerası olması zorunluluğu getirildiği bildirildi.

 

İŞTE VALİLİK TARAFINDAN ALINAN O KARARLAR :

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.