Kırşehir'de İki Farklı Olaya İtfaiye Müdahalesi

ASAYİŞ 21.07.2020 - 12:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de İki Farklı Olaya İtfaiye Müdahalesi

Kırşehir'de başı demirlere sıkışan kız çocuğu itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılırken , Boztepe yolu üzerinde çıkan araç yangını da yine itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

    Alınan bilgiye göre Medrese Mahallesi 76. sokakta meydana gelen olayda, vatandaşlar bir kız çocuğunun bahçenin demir parmaklıklarına sıkıştığı ihbarında bulundu.     Yapılan ihbar sonrasında kısa sürede olay yerine gelen Kırşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, demir parmaklıklara sıkışan Fruze Kheyrkhah'ın güneşten etkilenmemesi için önlem aldı. İtfaiye ekipleri küçük kızı sakinleştirdikten sonra demir parmaklıkları kesti. Sıkıştığı yerden kurtarılan Fruze Kheyrkhah'ın ailesine teslim edildi.   ARAÇ CAYIR CAYIR YANDI Kırşehir Belediyesi ekipleri, bir başka olayda ise yanan otomobile müdahalede bulundu. Çetin Eser yönetimindeki otomobil Boztepe yolunda alev aldı.     Otomobil sürücüsü aracı boş tarlaya sürdükten sonra kendini kurtararak itfaiye ekiplerine haber verdi.İhbarı alan Kırşehir Belediyesi ekipleri, alevlere müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Araç kullanılamaz hale gelirken yetkililer olayla ilgili işlem başlattı.  
Kırşehir'de başı demirlere sıkışan kız çocuğu itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılırken , Boztepe yolu üzerinde çıkan araç yangını da yine itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

 

 

Alınan bilgiye göre Medrese Mahallesi 76. sokakta meydana gelen olayda, vatandaşlar bir kız çocuğunun bahçenin demir parmaklıklarına sıkıştığı ihbarında bulundu.

 

 

Yapılan ihbar sonrasında kısa sürede olay yerine gelen Kırşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, demir parmaklıklara sıkışan Fruze Kheyrkhah'ın güneşten etkilenmemesi için önlem aldı. İtfaiye ekipleri küçük kızı sakinleştirdikten sonra demir parmaklıkları kesti. Sıkıştığı yerden kurtarılan Fruze Kheyrkhah'ın ailesine teslim edildi.

 

ARAÇ CAYIR CAYIR YANDI

Kırşehir Belediyesi ekipleri, bir başka olayda ise yanan otomobile müdahalede bulundu. Çetin Eser yönetimindeki otomobil Boztepe yolunda alev aldı.

 

 

Otomobil sürücüsü aracı boş tarlaya sürdükten sonra kendini kurtararak itfaiye ekiplerine haber verdi.İhbarı alan Kırşehir Belediyesi ekipleri, alevlere müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Araç kullanılamaz hale gelirken yetkililer olayla ilgili işlem başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.