Kırşehir'de Hukuksuz Otopark Uygulamasına Son !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2016 - 17:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Hukuksuz Otopark Uygulamasına Son !

Kırşehir'de bulunan Terme Caddesi, Ankara Caddesi, Lise Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde uygulanan otopark ücreti dönemi bitti. Daha önce birçok şehirde uygulamaya konulan ve birçok şehirde de vatandaşların mahkemeye başvurarak iptal ettirdiği caddelerden alınan otopark ücretleri uygulamasına Kırşehir'de son verildi.Daha sonra Danıştay'a taşınan bu hukuksuz uygulamayı Danıştay'da aldığı emsal niteliğindeki karar gereği iptal etti.Bir süre daha devam eden otopark ücreti uygulamasının 16 Haziran 2016 tarihinden itibaren Kırşehir'de tamamen kaldırıldığı açıklandı. VİDEO KAYNAK : AHİ TELEVİZYONU
Kırşehir'de bulunan Terme Caddesi, Ankara Caddesi, Lise Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde uygulanan otopark ücreti dönemi bitti.

Daha önce birçok şehirde uygulamaya konulan ve birçok şehirde de vatandaşların mahkemeye başvurarak iptal ettirdiği caddelerden alınan otopark ücretleri uygulamasına Kırşehir'de son verildi.Daha sonra Danıştay'a taşınan bu hukuksuz uygulamayı Danıştay'da aldığı emsal niteliğindeki karar gereği iptal etti.Bir süre daha devam eden otopark ücreti uygulamasının 16 Haziran 2016 tarihinden itibaren Kırşehir'de tamamen kaldırıldığı açıklandı. VİDEO KAYNAK : AHİ TELEVİZYONU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.