Kırşehir'de Hileli Ürün Üreten ve Satan 2 Firmaya Ceza

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2019 - 11:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Hileli Ürün Üreten ve Satan 2 Firmaya Ceza

Tarım ve Orman Bakanlığı ülke genelinde ayıplı mal satışı ve üretimi yapan firmaların listesini yayınladı.Listede Kırşehir'de üretim ve satış gösteren bazı firmalar da bulunuyordu. Bakanlık tarafından gıda güvenilirliğinin sağlanması, gıdalarda taklit ve tağşişin önlenmesi, kişilerin sağlığının ve tüketici menfaatlerinin korunması ile sektörde haksız rekabetin engellenmesi amacıyla gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretim, işleme ve dağıtımının tüm aşamalarında resmi kontrol faaliyetleri kapsamında yürütülen çalışmalarda iki firma ayıplı mal bulundurmaktan teşhir edildi. 2 FİRMAYA CEZA KESİLDİ Kırşehir'de İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetim sonucu 2 firmaya ayıplı ürün satışı ve üretimi yapmaktan ceza kesildi.Kırşehir'de yer alan firmalardan bir tanesi pide fırını iken diğer firma Kaman ilçesinde süt ve süt ürünleri satışı yapıyor. LİSTEDE KIRŞEHİR'DE ÜRÜN SATIŞI GERÇEKLEŞTİREN BİR SÜT İŞLETMESİ DE BULUNUYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı ülke genelinde ayıplı mal satışı ve üretimi yapan firmaların listesini yayınladı.Listede Kırşehir'de üretim ve satış gösteren bazı firmalar da bulunuyordu.


Bakanlık tarafından gıda güvenilirliğinin sağlanması, gıdalarda taklit ve tağşişin önlenmesi, kişilerin sağlığının ve tüketici menfaatlerinin korunması ile sektörde haksız rekabetin engellenmesi amacıyla gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretim, işleme ve dağıtımının tüm aşamalarında resmi kontrol faaliyetleri kapsamında yürütülen çalışmalarda iki firma ayıplı mal bulundurmaktan teşhir edildi.

2 FİRMAYA CEZA KESİLDİ

Kırşehir'de İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetim sonucu 2 firmaya ayıplı ürün satışı ve üretimi yapmaktan ceza kesildi.Kırşehir'de yer alan firmalardan bir tanesi pide fırını iken diğer firma Kaman ilçesinde süt ve süt ürünleri satışı yapıyor.

LİSTEDE KIRŞEHİR'DE ÜRÜN SATIŞI GERÇEKLEŞTİREN BİR SÜT İŞLETMESİ DE BULUNUYOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.